TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rendez-vous la Happy Hour
Rendez-vous la Happy Hour
Vezi
galerie

Rendez-vous la Happy Hour

de Stelian Țurlea

Id: #382771

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mai țineți minte că nu o dată, ci de mai multe ori, bucureștenii s-au trezit într-o atmosferă îmbâcsită, poluată, aerul era irespirabil, la marginea orașului ploua cu funingine?

Cineva arsese deșeuri toxice aduse de pe alte meleaguri.

Altcineva se implicase în aducerea lor pentru câștigurile fabuloase.

Poliția investighează, fără prea mare zel. Iar un ziarist scormonește după adevăr, descoperă rețele de traficanți, încrengături între afaceriști dubioși și oameni politici.

Izbucnește scandalul.

Personaje pe care le cunoașteți din precedente romane, inspectorul Victor Stamate și adjunctul său Petruș, dar și ziaristul Sorin Năstase revin în scenă să facă lumină.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Stelian Țurlea

Data apariției: septembrie 2021

ISBN: 9786068959825

Copertă: Paperback

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x14

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

 

Opinii editoriale

Intențiile lui Stelian Țurlea sunt limpezi – dorește să ne ofere o radiografie cât mai completă a realității în care trăim.

George Arion

Obsesii mai vechi și amenințări prezente, dialoguri (multe, și de o prospețime lingvistică încântătoare ), confesiuni niciodată terminate, personaje mai vechi (nu puteau lipsi hârșitul și tot mai sătulul de toate bătrân polițist Stamate și discipolul lui, Petruș). Povești de dragoste sfârșite, deloc surprinzător, în ură și dorință de răzbunare, altele, surprinzătoare, doar sugerate, utile în demascarea răului. O lume cu femei frumoase și inteligente devenite creiere de bandă, ciripitori care vorbesc (cât se cuvine) nu pentru bani, doar fiindcă până și ei s-au săturat de propria lume, milioane de euro adunate din fier vechi […] parcă acest puzzle se adaugă volumelor anterioare ale lui Stelian Țurlea, ca o nouă piesă într-un puzzle mai mare, refăcut (se putea altfel, în lumea noastră?) de un ziarist.

Jana Balacciu-Matei

Talentat şi încăpăţânat să monteze enigme sofisticate, Stelian Ţurlea scrie roman cu nostalgia unui cititor ideal, nerăbdător să plece în căutarea Graalului la cel mai mic indiciu.

Marius Miheț
Stelian Țurlea
Stelian Țurlea
Autor

Stelian Țurlea (n. 1946) a urmat studii de filologie și filosofie la București,...

vezi autor