TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Miraj 978-606-43-0585-5
Miraj
Vezi
galerie

Miraj

de Somaiya Daud

Titlu apărut în colecția Nemira | Young Adult la Nemira

Id: #264571

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Într-o lume dominată de brutalul imperiu Vathek, Amani, o fată de optsprezece ani, este o visătoare. Ea visează la viața de dinainte de ocupație, la poeziile vechi pe care le adoră, la aventuri și călătorii dincolo de căminul ei izolat.

 

Dar Amani e răpită și dusă în mare secret la palatul regal, unde descoperă că arată aproape identic cu Prințesa Maram – atât de urâtă de propriul popor, încât are nevoie de o dublură pentru a apărea în public.

 

Obligată să joace un rol pe care-l disprețuiește, Amani se lasă vrăjită de frumusețea palatului și de logodnicul prințesei, Idris. Dar extravaganța vieții la curte ascunde violență și frică. Dacă Amani vrea să-și mai vadă vreodată familia, va trebui să-și joace rolul la perfecție, căci orice mișcare greșită îi poate aduce moartea.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Somaiya Daud

Traducător: Ioana Vlad

Data apariției: octombrie 2019

Titlu original: Mirage

ISBN: 978-606-43-0585-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: aventură, identitate, iubire, moarte, secret

 

Opinii editoriale

Călătoria protagonistei – de la o tânără inocentă de la sat până la o femeie calculată, care se dă drept împărăteasă – are dimensiuni galactice. Această carte pune întrebarea: Ce înseamnă să te dai drept inamicul tău? Iar răspunsul e o aventură incredibilă.

Tochi Onyebuchi

Miraj e plin de personaje care parcă au existat cu mult înainte de poveste, într-o lume pe cât de frumoasă, pe atât de crudă. Daud are un talent rar și acesta este un debut isteț, romantic și incitant.

Veronica Roth
Somaiya Daud
Somaiya Daud
Autor

Somaiya Daud s-a născut într-un oraș din vestul Statelor Unite ale Americii. Și-...

vezi autor