TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Regele de Arginți (Vol. 3) CS-SAD-REGEDA-19-N-001
Regele de Arginți (Vol. 3)
Vezi
galerie

Regele de Arginți (Vol. 3)

de Sandrone Dazieri

Id: #262524

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Finalul exploziv al trilogiei începute cu volumul Ucide-l pe Tată

Un atentat sângeros comis la Veneția o lasă pe Colomba Caselli mai mult moartă decât vie. În timpul masacrului, Dante Torre, genialul anchetator care a fost ținut prizonier toată copilăria într-un siloz de către geniul malefic cunoscut sub porecla de „Tatăl”, e răpit de un individ misterios care dispare fără urmă.

Colomba se retrage din activitate și se cufundă în depresie în casa ei de la țară, chinuită de coșmaruri și insomnie. Asta până când în curte îi apare Tommy, un băiat care suferă de autism, scăpat ca prin urechile acului din mâinile unui nebun care i-a ucis părinții.

Dar comportamentul lui Tommy dezvăluie un adevăr mai tulburător – și el a fost prizonier al geniului malefic cunoscut sub porecla de „Tatăl”.

Fără voia ei, Colomba se vede aruncată din nou în vâltoarea creată de Răul absolut, o călătorie din care nu știe dacă va scăpa cu viață.

În același timp, Dante se trezește într-un loc care nu mai poate exista și e nevoit să lupte din toate puterile ca să evadeze…

Să nu ai încredere în nimeni!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Sandrone Dazieri

Traducător: George Arion Jr.

Data apariției: mai 2019

Titlu original: Il Re di Denari

ISBN: 9786068959320

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 448

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Teme: anchetă, moarte

 

Din blogul Cartepedia

Valentin Derevlean Valentin Derevlean

,,Povestea dramatică și plină de suspans a cuplului trăznit Dante-Colomba ajunge la final, „Regele de arginți” fiind cel de-al treilea roman al seriei. Și ultimul, din câte îmi dau seama. Finalul unei t......“

citește mai mult
 

Opinii editoriale

„Sandrone Dazieri, maestrul thrillerului psihologic italian, construiește un castel de oglinzi și piste false, o matrioșkă formată din lovituri de teatru care te întâmpină la fiecare pagină până ajungi la finalul tulburător.”

Stano Fabi, Corriere Adriatico

„Dacă Ucide-l pe Tată a fost șocant iar Îngerul a fost demonic, Regele de Arginți, al treilea și ultimul volum al trilogiei dedicate enigmaticului personaj care răpește copii și îi ține ani întregi în închisori sordide, e ca un pumn năucitor încasat în figură.”

Francesco Mannoni, Il Mattino

„Cu Dante și Colomba, Sandrone Dazieri a creat două dintre cele mai memorabile personaje din literatura polițistă modernă: un cuplu de eroi măcinați, cu probleme, dar nobili, care se văd nevoiți să înfrunte manifestări inimaginabile ale răului. Bravo.”

Jonathan Kellerman
Sandrone Dazieri
Sandrone Dazieri
Autor

Sandrone Dazieri s-a născut la Cremona în 1964. Cariera lui a avut un traseu neo...

vezi autor