TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Golul evolutiv (2 volume)
Golul evolutiv (2 volume)
Vezi
galerie

Golul evolutiv (2 volume)

de Peter F. Hamilton

Titlu apărut în colecția Nautilus la Nemira

Id: #374438

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
A treia parte din Trilogia Golului
 

Descriere produs

Natura Golului ascunde mai multe paradoxuri. În el se află și raiul, și moartea. Visele și visătorii se întâlnesc în continuare, într-o carte în care mecanismele imaginației se dezvăluie în toată splendoarea și perversitatea lor.


Al Doilea Visător, Araminta, e vânat în toată galaxia de toți cei hotărâți să împiedice Pelerinajul în Gol. Microunivers indestructibil, acesta cuprinde și paradisul, dar e și o amenințare mortală, pentru că realitatea din interiorul lui are nevoie de energie provenită din planete, stele, galaxii, din tot ce există.

 

Povestea lui Edeard merge, și ea, mai departe. Visătorul Inigo nu mai are timp și trebuie să hotărască dacă dă undă verde pentru visul final al lui Edeard. Iar Araminta trebuie să aleagă dacă fuge de îndatoriri sau le înfruntă. Numai că toate aceste alegeri pot fi în zadar, dacă liderul unei facțiuni rivale intră în Gol. Căci nu cucerirea paradisului e scopul, ci obținerea puterii absolute.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Peter F. Hamilton

Traducător: Caterina Preda

Data apariției: ianuarie 2016

Titlu original: The Evolutionary Void (Void #3)

ISBN: 978-606-758-517-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 1080

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,7x17,8 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: curaj, supraviețuire

 

Opinii editoriale

Seria lui Peter F. Hamilton a cucerit milioane de cititori și pentru că pune întrebări fundamentale despre inteligența omului și condiția umană în general, cercetând limitele și puterile fanteziei. După Golul visștor și Golul temporal, Golul evolutiv pătrunde în granițele flexibile ale realității, ale formelor și sensurilor ei.

The New York Times

SF-ul și fantasy-ul îmi plac cel mai mult pentru că această literatură încă recunoaște existența miracolului, ca odinioară, și astfel poți evada în alte realități. Când te apuci de citit o asemenea carte, ea te poate duce oriunde.

Peter F. Hamilton

După Golul temporal și Golul visător, Golul evolutiv e o lectură extraordinară, care merită un loc în biblioteca oricărui fan SF.

Library Journal
Peter F. Hamilton
Peter F. Hamilton
Autor

Peter F. Hamilton s-a născut în Anglia, în 1960. La vârsta de douăzeci şi opt de...

vezi autor