TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Capcana
Capcana
Vezi
galerie

Capcana

de Lilja Sigurðardóttir

Titlu apărut în colecția Reykjavík Noir la Crime Scene Press

Id: #388256

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

După ce s-a stabilit în Florida cu fiul ei, Sonja crede că a scăpat, în sfârșit, de lațul întins de lumea interlopă a drogurilor. Dar când fiul ei, Tómas, e răpit, ea se vede nevoită să ia totul de la capăt – în Islanda, la Reykjavík, ascuns încă sub cenușa vulcanului Eyjafjallajökull.

Aici, iubita ei, Agla, își așteaptă sentința pentru fraudele financiare comise în timpul crizei, iar Sonja refuză să o întâlnească. În același timp, Agla datorează bani unor indivizi extrem de puternici, care nu se dau în lături de la nimic să-i recupereze.

Avându-l alături pe fostul ei dușman, Bragi, ofițerul de la vamă, Sonja își pornește planul împotriva lumii interlope și a diabolicului ei fost soț ca să-l salveze pe Tómas.

Însă lucrurile nu merg chiar atât de simplu, iar Sonja se pomenește prinsă într-o capcană care va pune în pericol viețile tuturor…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Lilja Sigurðardóttir

Traducător: Liviu Szöke

Data apariției: noiembrie 2021

Titlu original: Netið

ISBN: 9786068959788

Copertă: Paperback

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Teme: anchetă

 

Opinii editoriale

Un roman tensionat, original, care oferă multe răsturnări de situație neașteptate.

Sunday Times

O carte dură, tulburătoare, care nu face compromisuri.

Val McDermid

Tensionat și alert, amestecul interesant de crime birocratic și prafuri albe poate fi savurat de sine stătător, dar vă recomand să citiți mai întâi excelentul volum anterior, Lațul.

The Guardian

Cu personaje pe care, deși nu vrei, e imposibil să nu le simpatizezi, Sigurðardóttir îl poartă pe cititor într-o călătorie care-ți taie răsuflarea… Un roman stilat, compact și captivant.

Jon Coates, Daily Express