TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Moarte în clan CS-KEB-MOARNC-17-N-001
Vezi
galerie

Moarte în clan

de Ken Bruen

Id: #251609

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Al doilea roman din seria  Jack Taylor.

„Casă dulce casă!” Nu și pentru Jack Taylor.


Proaspăt întors din Londra, Jack e abordat de un individ misterios numit Coșarul. Cazul e unul neobișnuit: patru țigani căldărari au fost uciși cu brutalitate în Galway, dar nimeni nu vrea să miște vreun deget. Cei doi bat palma, dar Jack nu știe ce urmări cumplite, pentru el și nu numai, va avea înțelegerea lor. Pentru că victimele nu provin din comunitatea așezată, iar comunitatea așezată nu vrea să aibă nimic de-a face cu ele. Ba mai mult, chiar încurajează pe tăcute astfel de deznodăminte și pe cel care le prilejuiește…

 

Ken Bruen creează un personaj unic: dur, cinic, ursuz, dar sensibil la schimbările societății în care trăiește și la nedreptățile care se petrec în ea. Chiar dacă îi ia peste picior pe alții, nu se cruță nici pe sine însuși. Umorul, (auto)ironia cărțile și muzica reprezintă pentru el singurele moduri de a evada dintr-o lume pe care el nu o mai vrea, dar de care riscă să fie înghițit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ken Bruen

Traducător: George Arion Jr.

Data apariției: decembrie 2017

Titlu original: The Killing of the Tinkers

ISBN: 9786069429563

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 224

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Teme: anchetă, moarte

 

Opinii editoriale

Un Dashiell Hammett irlandez.

The Philadelphia Inquirer

Un roman polițist de excepție.

Toronto Globe and Mail

O lectură extraordinar de plăcută. Genialitatea lui Bruen constă în îmbinarea elementelor noir cu umorul. Ce îl mai așteaptă pe Jack? Greu de zis. Orice ar fi, rămâi cu impresia că Bruen ne va încânta din nou cu întunecimea personajului său.

Miami Herald

Bruen își apără locul câștigat printre cei mai buni esteticieni noir ai generației sale. Acest roman este o carte remarcabilă, scrisă cu un talent unic.

Publishers Weekly

O operă fantastică. Stilul lui Bruen e nervos, caustic, îți frânge inima și deseori te face să râzi cu gura până la urechi.

Cleveland Plain Dealer
Ken Bruen
Ken Bruen
Autor

Ken Bruen s-a născut în Galway, Irlanda, în 1951. Este unul dintre cei mai impor...

vezi autor