TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sursa. Vrăji în Savannah (vol.2) TR-JDH-SUVNSV-18-N-001
Sursa. Vrăji în Savannah (vol.2)
Vezi
galerie

Sursa. Vrăji în Savannah (vol.2)

de J. D. Horn

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #251876

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Savannah este un oraș minunat, cu copaci graţioşi şi clădiri elegante. Dar în spatele splendorii sudiste, supranaturalul îşi întinde rădăcinile încâlcite. Membrii familiilor locale de vrăjitori îşi îndeplinesc datoriile în societate, dar în secret trebuie să-şi protejeze lucrăturile magice de forţele răului.

Mercy Taylor din Savannah a devenit cea mai puternică dintre membrii familiilor de vrăjitori din Sud, dar se luptă să-și stăpânească nou-descoperita magie. Este însărcinată cu primul ei copil şi încearcă să-şi revină după o trădare mai veche. Dar când mama ei, despre care se credea că e moartă, se întoarce, rugându-şi fiica să nu pomenească nimănui despre asta, proaspăta vrăjitoare se întreabă ce alte taine ascunde ciudata ei familie… şi în cine poate avea, de fapt, încredere.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: J. D. Horn

Traducător: Ana-Veronica Mircea

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-40-0314-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 440

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: încredere, natură, secret

 

Opinii editoriale

“Seria Vrăji în Savannah - Elemente gotice. Ocultism. Horror. Fantasy. Mister. Răsturnări de situație. Magie. Secrete. Minciuni. Obsesie. Crimă.

În acest uimitor fantasy contemporan Horn ne oferă detalii sângeroase din culisele trădării și ale disputelor familiale.”

midnightbookgirl.com