TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sfârșitul lumii la Breslau CS-MAK-SFRLLB-18-N-001
Sfârșitul lumii la Breslau
Vezi
galerie

Sfârșitul lumii la Breslau

de Marek Krajewski

Id: #258124

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Breslau, 1927. Două crime elaborate, înspăimântătoare. Cadavrul unui muzician necunoscut e descoperit în spatele peretelui fals din atelierul unui cizmar. Câteva zile mai târziu, în altă parte a orașului e descoperit trupul mutilat al unui lăcătuș. Lângă fiecare victimă se află câte o filă dintr-un calendar de perete. E singurul lucru care leagă cazurile.

Consilierul criminalist Eberhard Mock trebuie să dezlege misterul celor două crime folosindu-se de mijloacele sale neortodoxe. Dar serile și nopțile pe care le petrece în compania paharului îi amenință căsnicia, iar soția lui pornește într-o odisee sexuală prin înalta societate. Foarte curând, Mock și echipa lui ajung să-l caute nu doar pe ucigaș, ci pornesc și pe urmele soției criminalistului.

Iar în inima orașului se răspândește putregaiul unei secte oculte care prevestește sfârșitul lumii…

Un roman întunecat, violent și erotic, în care nimeni nu e neprihănit, iar mântuirea e imposibil de atins.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Marek Krajewski

Traducător: Cristina Godun

Data apariției: decembrie 2018

Titlu original: Koniec świata w Breslau

ISBN: 978-606-8959-24-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

 

Opinii editoriale

„Krajewski are atenția pentru detalii a lui Mankel, dar are și un sistem de referințe mai sofisticat, care-i va atrage pe fanii lui Umberto Eco și Boris Akunin.”

Financial Times Magazine

„Atmosfera și detaliile picante de epocă umplu fiecare pagină și înscriu aceste romane crime în eșalonul de top ale literaturii… Odiseea feroce printr-o lume pierdută a decadenței, claselor sociale și amăgirilor nu e ușor de suportat. Însă, ca în alte dăți, proza șfichiuitoare a lui Krajewski îndeplinește funcția esențială pentru romancierul experimentat: deschide ușa către o lume foarte îndepărtată de a noastră.”

Barry Forshaw, Independent

„O poveste polițistă cumplit de convingătoare… O parte din magia întunecată a acesti cărți e dată de reimaginarea actualului oraș polonez Wroclaw drept ceea ce a fost vreme de 700 de ani – orașul german Breslau.”

Peter Miller, The Times

„Un noir de școală americană, dar cu acțiunea plasată într-un oraș polonez de la începutul secolului al XX-lea și un anchetator care cunoaște mai mult partea întunecată a vieții decât cea luminoasă… Aștept cu nerăbdare următoarele volume din această serie exentrică și originală.”

Fiona Walker, Euro Crime
Marek Krajewski
Marek Krajewski
Autor

Marek Krajewski s-a nascut pe 4 septembrie 1966 la Wroclaw, în Polonia. De profe...

vezi autor