TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Fulger albastru (Vol. 4) CS-ANC-FULGEA-17-N-001
Vezi
galerie

Fulger albastru (Vol. 4)

de Ann Cleeves

Id: #249121

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Detectivul Jimmy Perez și logodnica lui, Fran Hunter, plănuiesc să le facă o vizită părinților lui pe Fair Isle, cea mai îndepărtată insulă locuită din arhipelagul Shetland, în nordul Marii Britanii. Dar scurta lor vacanță e distrusă în momentul în care în centrul de cercetare de la North Light are loc o crimă. Furtuna nemiloasă de toamnă care izbucnește izolează insula de restul lumii, lăsându-l pe Jimmy Perez fără ajutorul colegilor săi. Atmosfera claustrofobică de pe insulă devine și mai cumplită: e o comunitate mică, în care cu toții se cunosc între ei și își știu secretele murdare; dar oamenii sunt obligați acum să-și continue traiul în comun, să stea de vorbă și să mănânce împreună știind foarte bine că ar putea fi la masă chiar cu asasinul. Tensiunea atinge limite insuportabile. Cu toții au nervii întinși la maximum. Perez știe că e doar o chestiune de timp până când ucigașul va lovi din nou. Iar fulgerele spintecă în continuare cerul…

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ann Cleeves

Traducător: Raluca Ştefan

Data apariției: mai 2017

Titlu original: Blue Lightning

ISBN: 978-606-942-955-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

 

Opinii editoriale

„Dacă sunteți în căutarea unor romane polițiste excelente în stilul Agathei Christie, nu aveți altceva de făcut decât să o citiți pe Ann Cleeves.” 

Antonia Fraser, The Lady

„Ann Cleeves a arătat că nordul Marii Britanii se poate lăuda cu locuri care te înfioară și care în materie de atmoferă sumbră le pot rivaliza cu ușurință pe oricare dintre cele propuse de scriitorii scandinavi… Capacitatea lui Cleeves de a îmbina o narațiune în stil clasic și migălos construită cu analiza psihologică profundă arată că este ea însăși o raritate.” 

Jake Kerridge, Telegraph

„Este thriller­-ul suprem… Ritmul crește constant într-un crescendo violent și plin de suspans. Sfârșitul este complet neașteptat și șocant.” 

Sunday Express

„Ann Cleeves a construit în mod inteligent un mister în stil tradițional (cu aluzii explicite la Agatha Christie) pe o insulă izolată, cu un număr mic de suspecți și foarte puține intervenții din afară, transformându-l într-o poveste plauzibilă, remarcabilă și modernă.”

Maxine Clarke, Eurocrime
Ann Cleeves
Ann Cleeves
Autor

Ann Cleeves s-a născut în 1954 și a copilărit în partea de vest a Angliei, în He...

vezi autor