TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Rășină
Rășină
Vezi
galerie

Rășină

de Ane Riel

Id: #374831

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Singurul roman care a câștigat toate cele mai importante patru premii scandinave pentru literatură mystery & thriller: The Glass Key, The Golden Bullet, Premiul Harald Morgensen și Premiul Academiei Suedeze a Scriitorilor de Literatură Polițistă pentru cel mai bun roman
 
 
Liv petrece mult timp în atelierul tatălui ei. Îi place natura și, din când în când, noaptea, se joacă de-a împrumutul cu locuitorii din orașul învecinat că să asigure cele trebuincioase familiei. Pentru că întunericul alină durerea. Numai că există o problemă. Liv a murit când avea șase ani. Cel puțin, asta cred autoritățile. Tatăl ei știe că el e singura persoană pe lumea asta care o poate ocroti, așa că într-o seară trimite o barcă pe apă și o privește cum se sfărâmă de stânci, apoi străbate lungul drum spre oraș că să anunțe că singurul lui copil a dispărut. Așa, Liv nu va trebui să meargă vreodată la școală, nu va trebui să-și părăsească niciodată părinții. Așa, va fi în siguranță pentru totdeauna. Însă iubirea lui Jens Horder se transformă în obsesie bolnavă, ajungând să mistuie orice urmă de umanitate în calea ei.

O poveste emoționantă și plină de suspans despre ce se poate întâmpla când iubești prea mult pe cineva, când dorința de a-l ocroti devine exact lucrul care-i face răul cel mai mare.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Ane Riel

Traducător: Diana Polgar

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786068959610

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

Teme: pericol

 

Opinii editoriale

Un studiu plin de atmosferă și extraordinar de tulburător asupra iubirii obsesive și posesive.

The Guardian

Mi-a amintit de cel mai bun Stephen King: înspăimântătoare, dar extrem de umană cu fiecare personaj, oricât de rătăcit ar fi el. 

Jake Kerridge, Daily Telegraph