TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cu mâinile legate TR-ADO-CU00ML-18-N-001
Cu mâinile legate
Vezi
galerie

Cu mâinile legate

de Adrian Onciu

Titlu apărut în colecția Fiction Connection la Trei

Id: #258247

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

“În primele trei cărți ale lui Adrian Onciu — Cercul Kagan, Afacerea Alzira, Templul negru —, perso­najele evoluau pe multe meridiane ale planetei și ne avertizau despre pericolele care ne pândesc din umbră, pe fundalul mult dezbătutelor teorii ale conspirației.

În noul său roman, Cu mâinile legate, pe care vă recomand să-l citiți cât mai grabnic, autorul ne dezvăluie povestea unui erou care cade într-o capcană pregătită cu multă abilitate. Parcă am parcurge o proză semnată de Boileau-Narcejac sau de alți mari maeștri în crearea de ficțiuni cu victime ale unui complot.

Actorul Dragoș Zaharia, gazdă a unei emisiuni-concurs la TV, jurnalist debutant în presa scrisă, este arestat pentru uciderea unui magnat. Probele împotriva lui sunt devastatoare, iar zbaterile sale de a-și dovedi nevinovăția par zadarnice. Calvarul pe care îl trăiește protagonistul hărțuit de anchetatori, înfierat de tabloide și de opinia publică, este descris admirabil. Iar rezolvarea misteriosului caz îl ține pe cititor în priză până la sfârșitul lecturii.

Cu această carte, Adrian Onciu confirmă că este unul dintre cei mai buni scriitori de mystery & thriller pe care îi avem.” - George Arion



Alte titluri pentru AdrianOnciu (autor):
Templul Negru (2013) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Adrian Onciu

Data apariției: decembrie 2018

ISBN: 978-606-40-0584-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 511

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

 

Opinii editoriale

“Îl felicit pe autor pentru atitu­dine, în sensul că a avut relaxarea de a scrie exact ce și-a propus, un thriller, fără a patina către litera­turizări ce ar fi stricat totul.”

Gândul.info

“Proza lui Adrian Onciu poate rivaliza cu thrillerele scrise pe alte meridiane. Iar talen­tul de povestitor al autorului este incontestabil.”

Jurnalul Național

“Romanul are toate ingredientele unui thriller de succes, iar autorului nu-i rămâne decât să înceapă o colaborare cu un regizor, pentru a-l ecraniza.”

Ziarul de Iași

“Un maestro al thrillerului românesc.”

Liviu Antonesei