TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Preţul vieţii

Nadine Gordimer
Cel mai nou roman al Nadinei Gordimer, Pretul vietii, a fost scris la scurta vreme dupa disparitia sotului ei, Reinhold Cassirer si poarta amprenta...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-724-135-1
Dimensiuni: 11x18 cm
Tip copertă: Paperback

Preţul vieţii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cel mai nou roman al Nadinei Gordimer, Pretul vietii, a fost scris la scurta vreme dupa disparitia sotului ei, Reinhold Cassirer si poarta amprenta unor experiente personale dar continua, totodata, pasiunea scriitoarei pentru explorarea prezentei politicului in viata de zi cu zi.
Protagonistul, Paul Bannerman, este un ecologist sud-african, care incearca sa impiedice construirea unui reactor nuclear, dar ironia sortii face ca, la un moment dat, dupa ce i se confirma diagnosticul de cancer tiroidian, viata lui sa depinda tocmai de tratamentul care-l face radioactiv si periculos pentru cei din jur, zdruncinandu-i astfel convingerea ca detinea controlul asupra traiectoriei propriei vieti, in care punctele de referinta erau vocatia si casnicia.
Aflat in carantina la parintii lui, omul de afaceri  Adrian si avocata de succes Lyndsay, Paul se confrunta cu contradictia dintre activitatea sa de ecologist si cea a sotiei sale, director al unei agentii de publicitate. La randu-le, parintii sai isi reanalizeaza vietile, dand curs celor mai intime dorinte, de mult ingropate in tavalugul cotidianului.
Un roman marca Nadine Gordimer, despre compromisul intre cursul existentei si convingerile politice.

Autor: Nadine Gordimer
Traducător: Christian Tănăsescu, Raluca Tănăsescu
Data apariției: 2009
Editura: Allfa
Titlu original: Get a Life
Pagini: 216
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
literatură sud-africană, compromis, beletristică, cancer, convingeri politice, ecologism
  • Nadine Gordimer - Autor
    Printre numeroasele romane publicate de autoarea sud-africana Nadine Gordimer se numara The Lying Days (Zile mincinoase), romanul ei de debut, A World of Stragers (O lume de straini), A Guest of Honor (Un oaspete de onoare), The Conservationist (Ecologistul), distins cu Premiul Booker), The Burger’s Daughter (Fiica lui Burger), July’s People (Oamenii lui Julie), My Son’s Story (Povestea fiului meu), None to Accompany Me (Nimeni care sa ma...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor