TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Caiet pentru stimularea imaginației. 5-7 ani. Grupa mare și clasa pregătitoare 978-973-47-4001-7
Vezi
galerie

Caiet pentru stimularea imaginației. 5-7 ani. Grupa mare și clasa pregătitoare

de Nicoleta Din, Cristiana Mate

Id: #433004

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea Caiet pentru stimularea imaginației. 5 – 7 ani este concepută ca material de lucru pentru grupa mare și clasa pregătitoare. Cu ajutorul acestui caiet, copiii își dezvoltă imaginația prin rezolvarea sarcinilor de lucru diverse și atractive.

 

Imaginația este o competență cheie pentru viitor. Are un rol important în dezvoltarea gândirii, a memoriei, a atenției, a abilităților de comunicare, a stimei de sine, a empatiei, a încrederii în propriile abilități, a capacității de a găsi rapid soluții la probleme.

 

Cerințele din acest caiet sunt diverse și astfel concepute încât să fie rezolvate cu plăcere și să fie cât mai apropiate de interesele copiilor și universul lor de cunoaștere. Copiii sunt provocați să își imagineze un alt final pentru o poveste, să deseneze în jurnalul de călătorie ceea ce observă într-o pădure fermecată, să deseneze un oraș imaginar, să inventeze nume haioase pentru copii sau pentru dinozauri, să găsească obiecte din mediul înconjurător care pot avea doar o anumită culoare și multe alte activități deosebite.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nicoleta Din, Cristiana Mate

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-973-47-4001-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 56

Limbă: Română

Dimensiuni: 20x28,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Paralela 45 educațional