TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Limba și literatura română. Manual pentru clasa a IV-a
Limba și literatura română. Manual pentru clasa a IV-a
Vezi
galerie

Limba și literatura română. Manual pentru clasa a IV-a

de Iuliana Fîlfănescu, Constantin Fîlfănescu, Mihaela Ivașcu, Ofelia Boerescu, Adriana Hoaghea, Cristian Hoaghea

Id: #375347

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Vă invităm în lumea fascinantă a descoperirii textelor literare și a limbii române, acolo unde, cu perseverență și implicare, copiii vor deprinde abilitățile de comunicare orală și scrisă.

 

Manualul pe care vi-l propunem este realizat de profesori cu experiență vastă atât la catedră, cât și în conceperea și publicarea de auxiliare didactice. Lucrarea urmărește formarea competențelor generale și specifice în studiul limbii române, constituind un suport adecvat formării abilităților de comunicare și lectură. Diversitatea conținuturilor aduce în fața elevilor texte (din literatura română și universală) cu adevărat semnificative pentru universul copilăriei de ieri și de azi.

 

Manualul este structurat în zece unități de învățare, care corespund programei școlare, iar abordarea conținuturilor este adecvată vârstei și nivelului de înțelegere al elevilor de clasa a IV-a. Activitățile de învățare sunt prezentate gradual, de la simplu la complex. Diversitatea mare a metodelor de învățare activ-participative îl va conduce pe elev spre o învățare conștientă. Copiii sunt însoțiți în lumea manualului de personajul BU, o bufniță isteață, prietenă înțeleaptă a celor mici. Prin exerciții de comunicare introduse gradual în fiecare unitate, elevii se familiarizează cu noțiuni care vor fi ulterior aprofundate la gimnaziu. Metodele și strategiile didactice au caracter explorator și practic-aplicativ, iar evaluarea este urmată întotdeauna de activități de ameliorare. Grafica inovativă și atrăgătoare, în deplină concordanță cu textele și sarcinile propuse, facilitează abordarea creativă a activităților de învățare. Descriptorii detaliați de performanță (prezenți în manualul digital) vor fi, atât pentru cadrele didactice, cât și pentru părinți și elevi, de folos în aprecierea obiectivă a noțiunilor însușite.

 

Sperăm că acest manual va deveni un sprijin real în activitatea învățătorilor și a elevilor, pentru a parcurge în mod plăcut conținuturile propuse, pentru a învăța cu plăcere și a întregi profilul absolventului de ciclu primar.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-973-47-3439-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Paralela 45 educațional

Teme: şcoală