TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Învăț cum să învăț. Montessori acasă în 35 de fișe DP-SOD-NCSNMA-21-N-001
Vezi
galerie

Învăț cum să învăț. Montessori acasă în 35 de fișe

de Solange Denervaud

Id: #372674

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Montessori acasă în 35 de fișe face parte din seria Învăț cum să învăț și este o invitație la o abordare diferită pentru a-l însoți pe copilul vostru de la 0 la 6 ani către autonomie.

 

Această carte vă ajută să descoperiți perioadele senzitive ale copilului vostru, să învățați să-l ajutați să-și dobândească primele cunoștințe școlare și să-și dezvolte competențele sociale și emoționale. De asemenea, îi facilitați autonomia în toate activitățile cotidiene.

 

În centrul pedagogiei Montessori se află respectul adultului față de copil. Mulțumită acestei atitudini, adultul îl ajută pe copil să se dezvolte deplin. Dar puteți să vă bucurați de beneficiile acestei metode fără ajutorul unui profesionist?

 

În 35 de fișe, această carte vă va îndruma în organizarea activităților zilnice. Aspectele pedagogiei Montessori sunt explicate cu ajutorul cunoștințelor științifice actuale, iar sfaturile practice și concrete vă sunt propuse pentru a personaliza educația copilului vostru.

 

Fișele din această carte vă arată cum conceptele de bază transmise de Maria Montessori pot fi puse în practică în viața de zi cu zi, acasă, împreună cu cei mici, pentru a favoriza armonia în familie. Aceste fișe vă explică și cum funcționează mecanismele cerebrale și de ce ideile Mariei Montessori funcționează atât de bine.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Solange Denervaud

Traducător: Sabrina-Andreea Florescu

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 978-606-048-298-7

EAN-13: 5948495004934

Copertă: Paperback

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Solange Denervaud
Solange Denervaud
Autor

Solange Denervaud este absolventă a Școlii Politehnice Federale din Lausanne, un...

vezi autor