TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurnalul meu haios Vol. 9
Jurnalul meu haios Vol. 9
Vezi
galerie

Jurnalul meu haios Vol. 9

de Jim Benton

Id: #424343

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Exact pentru asta nu sunt prietenii
 

Descriere produs

„Jurnalul meu haios” este povestea vieții lui Jamie Kelly, așa cum o vede ea. Aventurile ei includ evitarea problemelor (sau, uneori, inițierea lor) alături de ”partenerul ei în crimă”, cea mai bună prietenă, Isabella . Ele îi evaluează pe ceilalți pe o ”scară a fraierilor”, se războiesc cu bucătăreasa de la școală și îl analizează zilnic pe animăluțul ei, cățelul Puturilă.

 

Școala a luat vacanță, așa că temele de acasă, chiftelele de joi și profesorii străduindu-se să fie cool nu mai sunt de actualitate. Elevii de la Şcoala generală Mackerel au acum o groază de timp… dar niciun ban în buzunare și Jamie, Isabella și Angeline descoperă repede că orice merită să faci costă bani. Isabella e decisă să schimbe situația, iar Jamie și Angeline vor s-o ajute, chiar dacă le convine sau nu ideea. E atât de frustrant când adulții le tot spun: ”Cele mai bune lucruri în viață sunt gratis”. Nu, zău?!

Unchiul Dan le face o promisiune celor trei fete: dacă ele pot câștiga într-o lună 100 de dolari, atunci o să le ducă în parcul de distracții Screamotopia. Așa că Jamie, Isabella și Angeline încearcă să facă rost de bani: mai întâi, vând limonadă, apoi spală mașini, au grijă de copii și chiar licitează pe eBay. Total: 5,50 dolari după două săptămâni! E timpul deci să își pună în funcțiune niște superputeri…

 

După nunta mătușii Carol cu directorul-adjunct Devon, Jamie este în mod automat și oficial prietena Angelinei, așa că trebuie să facă tot ce se poate pentru a se descurca în privința noii prietenii, dar și să o mențină pe cea cu Isabella, unde mai pui că e nevoie de mult timp ca să mai creezi opere de artă fantastice, dacă se poate și sclipicioase! Deși drăguțenia Angelinei e greu de suportat, până la urmă și Isabella pare a cădea în mrejele farmecului ei. Ce-i rămâne lui Jamie de făcut e să găsească o nouă prietenă pentru Angeline, având pretextul unui concurs de talente de la școală. Bineînțeles, rezultatul acestor eforturi este departe de ce s-a așteptat Jamie, dar astfel ea află lucruri noi și minunate despre ce înseamnă prietenia.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Jim Benton

Data apariției: iunie 2015

ISBN: 978-973-736-270-4

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: copilărie, umor, aventură, prietenie

Editura: Orizonturi