TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Antichitatea (Vol. 1)
Antichitatea (Vol. 1)
Vezi
galerie

Antichitatea (Vol. 1)

de Susan Wise Bauer

Titlu apărut în colecția Junior Istorie la Polirom

Id: #429122

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
De la primii nomazi la ultimul împărat roman
 

Descriere produs

Unde și cum au apărut primele așezări omenești? Care au fost primele forme de scriere? Unde și când a apărut primul cod de legi? Când și de ce au fost construite piramidele egiptene? Care sunt cele mai vechi civilizații ale Greciei și de ce au dispărut ele? De ce au izbucnit războaiele dintre greci și perși? Dar cele dintre Roma și Cartagina? Și cum a fost posibil ca un băiețel de șase ani să devină ultimul împărat al Romei?

 

Scrisă într-un stil direct și antrenant, Povestea lumii. Istoria pe înțelesul copiilor este o serie de patru volume care prezintă istoria omenirii din cele mai vechi timpuri și până astăzi. Capitolele fiecărui volum sunt centrate pe evenimente și personalități importante din perioada analizată și oferă un mod plăcut și accesibil de a cunoaște și a înțelege istoria. Primul volum, consacrat istoriei antice, începe cu cei mai vechi nomazi despre care avem mărturii arheologice și se încheie cu ultimul împărat roman. Sunt descrise vechile popoare și civilizații dintre Tigru și Eufrat și din jurul Mediteranei, dar și din Orientul Îndepărtat, din Africa și de pe continentul american.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Susan Wise Bauer

Ilustrator: Jeff West

Traducător: Ioana S. Avădanei

Data apariției: aprilie 2023

Titlu original: The History of the Ancient World: From the Earliest Accounts to the Fall of Rome (The History of the World #1)

ISBN: 978-973-46-9348-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: copilărie, curiozitate, societate

Susan Wise Bauer
Susan Wise Bauer
Autor

Susan Wise Bauer este scriitoare, profesoară și istoric. Are un doctorat în stud...

vezi autor