TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Grădinarul viselor
Grădinarul viselor
Vezi
galerie

Grădinarul viselor

de C. Gobbetti, D. Nikolova

Id: #421215

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cultivă dragostea pentru lectură a copilului tău prin povestea pentru copii Grădinarul Viselor, dedicată cărților și pasiunii cititului.


Ce învățăm din Grădinarul viselor?


Oare cum iau naștere poveștile?

Într-un ținut cu un nume neștiut de nimeni, un bătrânel gârbovit tastează litere, leagă cuvinte și naște rânduri pe o pagină goală, la mașina sa de scris. Apoi, pleacă și o plantează de-ndată. Cu răbdare și multă grijă, acesta așteaptă să crească. În cel mai scurt timp, înfloresc zeci, sute, mii de pagini cu povești fantastice. Această carte pentru copii te surprinde cu o narațiune ce pare a fi desprinsă dintr-o altă lume.


Povestea este un omagiu adus cărților din viața noastră și poveștilor scrise din dragoste nemărginită pentru ținutul imaginației. Grădinarul viselor îi inspiră pe copiii de pretutindeni să descopere puterea neprețuită a lecturii.


Firul poveștii este împletit cu ața creativității, ajutându-i pe cei mici să exploreze dimensiunea estetică a limbajului scris. Cu un text atât de ușor de parcurs, stilul captează atenția celor mici, dar și a celor mai mari.

extinde
 

Detalii produs

Autor: C. Gobbetti, D. Nikolova

Traducător: Patricia Rădulescu

Data apariției: martie 2022

ISBN: 9786069677155

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 42

Limbă: Română

Dimensiuni: 23,5x28,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Katartis

Teme: copilărie, magie