TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Evadare din lumea de jos. Gașca spiritelor AR-KES-EDLDJG-18-N-001
Evadare din lumea de jos. Gașca spiritelor
Vezi
galerie

Evadare din lumea de jos. Gașca spiritelor

de Kester Schlenz

Id: #254090

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O poveste care are ingredientele necesare pentru a fi adorată de tinerii cititori de peste 10 ani – fantome, vârcolaci, monștri. O aventură incredibilă și plină de umor.

Ar fi trebui să fie o zi plină de distracție la târg, însă pentru Till, Meck și Bea este începutul unei catastrofe. Madam Malus, ghicitoarea în globul de cristal, îi alungă într-o lume plină de monștri, de fantome și de vârcolaci. E sigură că nu vor mai găsi niciodată drumul spre casă și e fercită.

Însă curajul și istețimea eroilor noștri îi ajută să întâlnească în aventura lor și spirite binevoitoare – fantoma piratului Klaus Störtebeker, veverița-vampir Stribbi, zeul vinului Bacchus și mumia lui Hatschepsut. Vor putea aceste spirite binevoitoare să-i ajute să evadeze din Infern? Pentru că acolo ajung eroii noștri și ca să iasă de acolo trebuie să câștige o serie de probe, care de care mai ciudate. Dar nici măcar Infernul nu are atâta imaginație pentru a învinge niște puști de 10 ani, nu-i așa?

Evadare din lumea de jos. Prima aventură a gastii spiritelor este o poveste care vă va cutremura. De spaimă și de râs. Are replici inteligente, jocuri de cuvinte și glume care merită.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Kester Schlenz

Data apariției: mai 2018

ISBN: 978-606-706-666-1

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Aramis

Teme: aventură