TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ana și lupul. Scufița Roșie pentru cititori profesioniști P4-FRS-AILSRP-16-N-001
Ana și lupul. Scufița Roșie pentru cititori profesioniști
Vezi
galerie

Ana și lupul. Scufița Roșie pentru cititori profesioniști

de Francisca Stoenescu

Titlu apărut în colecția Biblioteca românească pentru copii la Paralela 45

Id: #247526

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Franciscăi Stoenescu este la acest moment una unică în literatura română pentru copii. Ana și lupul, Scufița Roșie pentru cititori profesioniști este o ficțiune interactivă care, dincolo de poveștile savuroase pe care le relatează, creează un sistem ludic menit să introducă copiii în arta lecturii, a modului în care ficțiunea funcționează, poate fi interpretată și descifrată. De apreciat iarăși formula grafică a acestei cărți care îmbină la nivel vizual exact elementele pe care le propune la nivel textual, o reinterpretare a unor elemente clasice într-o manieră modernă.

Pe scurt, vorbim despre o carte care nu doar livrează mesaje copiilor, nu spune doar povești, ci îi învață să gândească provocându-i să intervină în poveste, să și-o asume și modeleze conform propriei subiectivități și imaginații.

Captivantă și vie, un joc de puzzle sau un cub rubik narativ și vizual, aceasta este cu siguranță una dintre cărțile care nu trebuie să lipsească din biblioteca copilului dumneavoastră. Garantăm că nu doar copilul se va simți bine plonjând în paginile textului Franciscăi Stoenescu, părinții fiind pândiți de aceeași primejdie.

Cosmin Perța

extinde
 

Detalii produs

Autor: Francisca Stoenescu

Ilustrator: Francisca Stoenescu

Data apariției: decembrie 2016

ISBN: 978-973-47-2447-5

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x23 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Paralela 45

Teme: creativitate