TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurnalul unei bufnițe (3). Eva și nunta din pădure CA-REE-JUB3EI-18-N-001
Jurnalul unei bufnițe (3). Eva și nunta din pădure
Vezi
galerie

Jurnalul unei bufnițe (3). Eva și nunta din pădure

de Rebecca Elliott

Id: #258747

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O serie de cărți cu un personaj de care fetițele se vor îndrăgosti imediat – Eva, o bufniță aventuroasă și drăgălașă care are parte de tot felul de aventuri din care trage învățăminte care mai de care mai folositoare.

Seria este concepută special pentru copii de 5-8 ani, care abia au învățat să citească și sunt gata să exploreze, singuri sau cu ajutorul unui adult sau al unui frate mai mare, texte mai complexe și întâmplări mai captivante.

Mare veste mare: domnișoara Panăzburlită, învățătoarea din Pomopolis, se mărită! Auzind aceasta, bufnițucile din clasa ei organizează Clubul Secret al Organizatorilor de Nunți, venind care mai de care cu sfaturi și idei despre cum să facă nunta domnișoarei învățătoare un eveniment de neuitat. Dar, în febra pregătirilor, iată că se întâmplă și un necaz: viitoarei mirese îi dispare un colierul pe care voia să-l poarte în ziua nunții, un cadou special de la bunica ei. Astfel, clubul bufnițucilor se transformă, pe loc, în Clubul Secret al Organizatorilor de Nunți ȘI al Detectivilor, iar simpaticele personaje pornesc în căutarea colierului dispărut. Cine să-l fi luat? Să fi fost colega lor, Suzi Gheroanță, care le-a spus că ei oricum nu-i plac nunțile? Sau să fi fost Generalul Sâsâilă, șerpișorul-animal de companie al lui George? Misterul se adâncește pe zi ce trece – oare vor reuși eroii din pădure să recupereze colierul prețios și să salveze nunta învățătoarei lor?

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rebecca Elliott

Traducător: Daniel Eberhat

Data apariției: octombrie 2018

ISBN: 978-606-94574-5-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 80

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Carusel books