TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Carte de colorat și activități cu litere. EduColor
Carte de colorat și activități cu litere. EduColor
Vezi
galerie

Carte de colorat și activități cu litere. EduColor

Titlu apărut în colecția EduColor. Editura Gama la Gama

Id: #374442

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea de colorat și activități cu litere urmărește învățarea literelor alfabetului într-un mod amuzant, care să captiveze copilul și în același timp să-i îmbunătățească abilitățile de limbaj.

Colecția EduColor este destinată preșcolarilor și urmărește îmbinarea activităților de învățare cu îndeletnicirea preferată a copiilor: coloratul!

În această serie veți găsi cărți de colorat și activități care dezvoltă gândirea logică și puterea de concentrare, îmbunătățesc motricitatea fină și ajută la învățarea literelor și a numerelor până la zece.

Cartea cuprinde ilustrații cu animale sau diferite jocuri simpatice care vor face învățatul alfabetului o plăcere. Activitățile sunt potrivite pentru copiii de 3-4 ani.

Din aceeași colecție mai fac parte: • Carte de colorat și activități de logică • Carte de colorat și activități de concentrare • Carte de colorat și activități cu numere • Carte de colorat și activități amuzante • Carte de colorat și activități cu semne grafice Descoperă și restul volumelor din colecția de Cărți educative pentru copii.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: mai 2021

ISBN: 9786069026175

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x27 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama