TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cei trei purceluși GA-000-CTPPPC-21-N-001
Cei trei purceluși
Vezi
galerie

Cei trei purceluși

Titlu apărut în colecția Povești pentru cei foarte mici la Gama

Id: #373084

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Pentru o lectură magică, o carte numai bună înainte de culcare! Varianta prescurtată a celebrei povești englezești cu Cei trei purceluși, Nif-Nif, Naf-Naf și Nuf-Nuf, într-o variantă complet cartonată, perfectă pentru cei mai mici cititori.

 

Formatul mic este perfect pentru mânuțele copiilor! Ilustrațiile simpatice îl vor purta pe micuț pe culmile basmelor, stârnindu-i curiozitatea și dorința de a afla finalul poveștii! Cartea de povești îl va ajuta pe copil să își dezvolte limbajul. Lucrarea face parte din colecția Povești pentru cei foarte mici și este dedicată copiilor de 1-3 ani.

 

Colecția Povești pentru cei foarte mici a fost concepută pentru copiii de 1-3 ani și include cărticele de povești într-un format mic, cartonate și extrem de durabile, astfel încât să reziste manipulării de către cei mici. Colțurile sunt rotunjite, ca să fie sigure pentru copil.

 

Textele poveștilor au fost adaptate și scurtate, astfel încât lectura să dureze doar câteva minute. Sunt perfecte pentru citit înainte de culcare, dar și pentru luat în parc, în mașină sau în avion.

extinde
 

Detalii produs

Ilustrator: Nicolae Tonița

Data apariției: aprilie 2021

ISBN: 9786068248554

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 10

Limbă: Română

Dimensiuni: 11,6x11,6 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Gama

Teme: aventură, curaj