TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Prada 978-606-40-2000-0
Prada
Vezi
galerie

Prada

de Yrsa Sigurdardóttir

Titlu apărut în colecția Fiction Connection Crime la Trei

Id: #432877

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„O poveste cu suspans extraordinar și sumbru”. – Jyllands-Posten
 

Într-o zonă muntoasă izolată din Islanda, echipele de căutare pornesc pe urmele unui grup de persoane dispărute. Ce i-a determinat pe turiști să vină în munți în toiul iernii grele, în beznă și viscol? Și ce i-a făcut să-și părăsească adăpostul și să se aventureze în zăpadă fără echipament?
 
Între timp, la stația radar din Stokksnes se întâmplă lucruri bizare. Fie că e vorba de balta de sânge găsită în zăpada imaculată, în plină pustietate, fie că e vorba de un pantofior de copil dezgropat după ce a stat în pământ zeci de ani sau de puțul căscat în stâncă pe malul mării, care pare să atragă oamenii… nimic nu e ce pare a fi.
extinde
 

Detalii produs

Autor: Yrsa Sigurdardóttir

Traducător: Liviu Szöke

Data apariției: octombrie 2023

Titlu original: Bráðin

ISBN: 978-606-40-2000-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: moarte, anchetă, pericol, secret

 

Opinii editoriale

„Prada e un roman care-ți îngheață sângele în vine, te tulbură și-ți dă fiori. În acest uluitor thriller de sine stătător, Yrsa Sigurdardóttir dovedește, o dată în plus, că este «un gene¬rator de spaimă la fel de talentat ca Stephen King».”

The Independent

„Un roman crime bine construit și enigmatic, cu scene tulburătoare una după alta, toate pline de detalii misterioase și neliniștitoare.”

Belingske

„Atmosfera e ca un gheizer care erupe. Inițial, totul pare calm, apoi începe să fiarbă, după aceea să clocotească de-a binelea, iar în final totul o ia razna. Prada te poate împiedica să dormi noaptea. Povestea îți dă fiori și e bine construită, iar premisa e înspăimântătoare și cutremurătoare.”

Morgunblađiđ
Yrsa Sigurdardóttir
Yrsa Sigurdardóttir
Autor

Yrsa Sigurdardóttir, născută la Reykjavík în 1963, a debutat în literatura poliț...

vezi autor