TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Păcatele fiului (Vol.4) QP-THA-PCATFV-19-N-002
Păcatele fiului (Vol.4)
Vezi
galerie

Păcatele fiului (Vol.4)

de Theo Anghel

Titlu apărut în colecția Fantasy Fanatic la Quantum Publishers

Id: #309002

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Iubirea pentru prințul demon a aduce pe Lia în tărâmurile celor șapte orașe, în Rosenar. Doar că acum nu este singură, căci poartă în pântece rodul pasiunii dintre ea și Beleth. Disperată să afle sensurile cimiliturilor din pergamentul găsit în podul vilei din capitală, căutând cu înfrigurare soluția care să-i permită să-și salveze fiul și iubitul, pornește într-o călătorie extraordinară spre locul misterios ce promite să răspundă întrebărilor despre profeție.

După cum deja te-ai obișnuit când vine vorba despre cărțile lui Theo Anghel, aventura, erotismul, misterul urcă și de data asta la cote care îți vor face inima să bată mai tare.
Amaymon, Gaap, Naamah și o mulțime de alte personaje cuceritoare îți vor transforma lectura într-o călătorie fascinantă prin deșert și prin misterioasa cetate a Seyabului.
Citește și află ce se va întâmpla cu protagoniștii acestei serii incendiare. Îți garantăm că vei întoarce ultima pagină cu regretul că povestea aceasta nu continuă la nesfârșit.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Theo Anghel

Data apariției: decembrie 2019

ISBN: 978-606-886-275-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 540

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Quantum Publishers

 

Opinii editoriale

Păcatele Fiului este ca un puzzle. Avem piesa din mijloc şi pe cele din colţuri. Apoi, o umbră a ceea ce-ar putea fi imaginea de ansamblu, ce îşi schimbă forma la fiecare adiere de vânt.”

www.booknation.ro
Theo Anghel
Theo Anghel
Autor

Theo Anghel s-a născut la București, dar a fost crescută de bunici, la țară, loc...

vezi autor