TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Himere
Himere
Vezi
galerie

Himere

de Teodora Matei

Id: #420285

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un nou roman din seria „Cazurile și necazurile comisarului Anton Iordan”


Meteorologii anunțau o vară toridă. Comisarul Anton Iordan se plictisise să urmărească noutățile la televizor. Mai vedea, din când în când, notificările primite pe rețelele sociale de la diverse site-uri de știri. Nu era mare difereță între ele. Prefera să nu știe, să ia fiecare zi așa cum ar fi fost și s-o ducă la bun sfârșit. Primele șase luni ale lui 2021 nu fusese prea liniștite. În aprilie trăise experiența răpirii din Brașov când, mai credul decât și-ar fi închipuit că putea fi, speriat de dezvăluirea relației cu Andreea, lăsase garda jos și se întâlnise cu Stângaciu, un fost pușcăriaș pornit să se răzbune pe cei ce-l încarceraseră cu mult timp în urmă. Boala cauzată de virus îl salvase atuci; complicea răpitorului preferase să-i ofere liberatea, crezând că astfel ar fi scăpat de urmările propriilor fapte. Numai că ispectorul principal Sorin Matache nu se lăsase, urmărise toate pistele și descoperise adevărul.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Teodora Matei

Data apariției: noiembrie 2021

ISBN: 9786067495669

Copertă: Paperback

Număr pagini: 276

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Teme: anchetă

Editura: Tritonic

 

Opinii editoriale

Teodora Matei reușește să capteze interesul cititorului de la primele pagini cu câte un mister care-l provoacă să dea paginile, dornic să afle ce s-a întâmplat. De data aceasta, primului mister i se adaugă un al doilea, apoi un al treilea, într-un puzzle gigantic căruia cuplul Iordan-Matache (două personaje ale căror vieți profesionale și personale par a se găsi într-un echilibru perpetuu una față de cealaltă) încearcă să-i găsească rezolvarea.

Lucian Dragoș Bogdan, autorul seriei „Vagabond”

Un nou roman de Teodora Matei, o nouă lectură agreabilă. Talentul Teodorei constă în abilitatea de a combina scenele criminaliste cu elemente ce țin de viața personală a protagoniștilor. O carte remarcabilă, în care echipa formată din comisarul Anton Iordan și inspectorul principal Sorin Matache ne rezervă noi surprize.

Daniel Timariu, autorul seriei „Tenebre”
Teodora Matei
Teodora Matei
Autor

Teodora Matei (Elena Teodora Mateiu) s-a născut în 1971 la Ploiești. Din 1990 lu...

vezi autor