TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Salvarea planetei este posibilă (chiar şi de acasă!) 978-606-38-0668-1
Vezi
galerie

Salvarea planetei este posibilă (chiar şi de acasă!)

de Silvia Teodosi

Titlu apărut în colecția Niculescu Kids la Niculescu

Id: #433278

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„NIMENI ALTCINEVA ÎN AFARĂ DE NOI NU VA DISTRUGE PĂMÂNTUL ŞI NIMENI ALTCINEVA NU ÎL VA SALVA... NOI SUNTEM POTOPUL ŞI TOT NOI SUNTEM ARCA.”

JONATHAN SAFRAN FOER, scriitor

 

Această carte reprezintă o cartografiere precisă şi eficientă a „COMPORTAMENTELOR ECOLOGICE” ale întregii familii, cuprinzând date şi cifre dovedite ştiinţific, care ajută la înţelegerea amplorii fiecărui mic gest al nostru, fiindcă REVOLUȚIA începe din casele noastre!

 

Ne petrecem cea mai mare parte a timpului în interior, în special acasă. Aşadar, a ne îmbunătăţi obiceiurile, chiar şi în locuinţele proprii, pentru a reduce impactul asupra mediului, poate face diferența!

 

Adoptarea de bune practici și comportamente ecosustenabile de către familii sau persoanele singure este un demers realizabil. Tot ce trebuie să știm este ce e bine să facem în casă pentru a transforma micile gesturi de zi cu zi în îmbunătățiri considerabile.

 

În această carte, cititorii vor descoperi, cameră după cameră, toate acțiunile pe care le pot întreprinde chiar în propria locuinţă pentru A SALVA PLANETA.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Silvia Teodosi

Data apariției: noiembrie 2023

ISBN: 978-606-38-0668-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 128

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Niculescu

Teme: adevăr, conflict, natură