TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
75 de povești despre răbdare 9789737149411
75 de povești despre răbdare
Vezi
galerie

75 de povești despre răbdare

de Sillinger Nikolett

Id: #435394

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Poveștile din acest volum transmit mesajul că rabdarea este o valoare importantă în viață. Cu timp și perseverență, multe dificultăți și provocări pot fi depășite, iar răbdarea aduce adesea cele mai mari recompense.


Învățarea răbdării joacă un rol extrem de important în dezvoltarea copiilor și bunăstarea acestora. De asemenea, este un aspect important al dezvoltării lor emoționale și sociale. Răbdarea este cheia în relațiile personale, deoarece în înțelegerea celorlalți și acceptarea lor necesită timp. O abordare plină de răbdare, în locul deciziilor impulsive, le va permite să evite conflictele sau să găsească soluții mai eficiente.


Învățarea răbdării poate, prin urmare, să aducă beneficii copiilor în multe domenii și poate contribui la o viață mai plină  și mai echilibrată.


Volumul nostru de povești își propune să vă ajute în acest sens.


După ce citiți fiecare poveste împreună cu micuții dumneavoastră, discutați experiențele personajelor și încercați să faceți legătura dintre acestea și viața reală pentru a explica mai ușor importanța răbdării.


Nu uitați, însă, că învățarea răbdării este un proces treptat și este important ca și părinții să aibă răbdare în timp ce copilul învață și dezvoltă această abilitate valoroasă!

 

Vârsta recomandată: 3+



Alte titluri pentru SillingerNikolett (autor):
Marea carte despre iubire (2024) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Sillinger Nikolett

Data apariției: martie 2024

ISBN: 9789737149411

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 80

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x28 cm

Hârtie: 120g/m

Editura: Aquila

Teme: copilărie, curiozitate, emoții