TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Piercing
Piercing
Vezi
galerie

Piercing

de Ryū Murakami

Titlu apărut în colecția Top 10+ la Polirom

Id: #430111

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediție de buzunar
 

Descriere produs

Romanul a fost ecranizat în 2018, în regia lui Nicolas Pesce, cu Mia Wasikowska şi Christopher Abbott în rolurile principale.


Piercing îl are ca „erou” pe Kawashima Masayuki, un tată care se vede confruntat cu impulsul iraţional din ce în ce mai puternic de a-şi înjunghia copilul, recreând astfel un episod traumatic din propria adolescenţă. Când aceste fantasme violente încep să pună stăpânire pe conştiinţa lui, Kawashima hotărăşte să caute o victimă anonimă, o pradă uşoară, pentru a-şi defula impulsul criminal, protejându-şi astfel propria familie. După o planificare meticuloasă, interesul i se fixează asupra unei tinere prostituate cu aer vulnerabil, cu care îşi programează o întâlnire şi trece la acţiune. Faptul că potenţiala victimă practică sado-masochismul este însă un indiciu că în scenariul ucigaş ar putea interveni anumite întorsături de situaţie. Piercing este un roman captivant, un amestec bizar de comedie neagră şi horror care se citeşte cu sufletul la gură.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ryū Murakami

Traducător: Mihaela Butnariu

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-973-46-9484-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 208

Limbă: Română

Dimensiuni: 10,6x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Teme: conflict, moarte, pericol, sexualitate, societate, familie

 

Din blogul Cartepedia

Cartepedia Cartepedia

,,Ryū Murakami, nu doar un nume sonor în literatura japoneză, dar și un adevărat maestru al genului horror. Cu un stil distinct și un talent incontestabil de a infiltra în cititor sentimente de nelinișt......“

citește mai mult
Ryū Murakami
Ryū Murakami
Autor

Considerat, alături de Haruki Murakami, unul dintre cei mai importanți scriitori...

vezi autor