TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mama Bruce
Mama Bruce
Vezi
galerie

Mama Bruce

de Ryan T. Higgins

Id: #427332

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mama Bruce / Mother Bruce de Ryan T. Higgins este o nouă carte adorabilă pentru copii pe care Editura ACT și Politon le-o propune părinților și bunicilor pentru a le-o citi micuților lor și a se bucura împreună de momente unice.


Dragi părinți și bunici, vă mai amintiți cât de frumoasă era lumea copilăriei? Și mai ales, vă mai amintiți de ce era ea atât de frumoasă încă din clipa în care o mare de soare inunda lumea și până noaptea târziu, când o puzderie de licurici mici și argintii invadau cerul?


V-ați gândit vreodată că lumea ternă și cenușie de azi, era la fel de ternă și de cenușie și în frageda noastră pruncie, doar că noi o vedeam în culori datorită acelei gândiri magice pe care am abandonat-o între timp de dragul gândirii logice, mult prea raționale și neconvenabile?

 

Dar v-ați gândit vreodată că nu trebuie să dăm complet uitării acele universuri compensatorii pe care ni le cream atât de ușor când eram copii doar pentru că astăzi ne numim adulți? Sau că, chiar și adulți fiind, încă mai avem dreptul să evadăm din când în când în lumea plină de magie și de culoare a copilăriei?

 

Cartea despre care vă voi vorbi în rândurile de mai jos este o incursiune într-un astfel de univers compensatoriu plin de magie, în care lucrurile nu se întâmplă mereu așa cum ar trebui, ba dimpotrivă, uneori scapă total de sub control, și cele mai de neînchipuit închipuiri ale noastre devin realitate, dând naștere unor scenarii pur și simplu savuroase.



Alte titluri pentru Ryan T.Higgins (autor):
Hei, Bruce! (2022) ,
extinde
 

Detalii produs

Autor: Ryan T. Higgins

Data apariției: noiembrie 2022

Titlu original: Mother Bruce

ISBN: 978-630-303-049-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 48

Limbă: Română

Dimensiuni: 23x30 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Act și Politon

Teme: familie

Ryan T. Higgins
Ryan T. Higgins
Autor

Ryan T. Higgins este autorul și ilustratorul bestsellerului care a ajuns pe locu...

vezi autor