TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ușa ferecată
Ușa ferecată
Vezi
galerie

Ușa ferecată

de Ruth Ware

Titlu apărut în colecția Fiction Connection Crime la Trei

Id: #422234

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Găsise anunțul întâmplător — un post de bonă internă, cu un salariu uriaș. Când ajunge la Heatherbrae House, Rowan Caine e uluită de casa „inteligentă“ luxoasă din munții Scoției și de familia perfectă care locuiește aici.

Nu știe că pășește într-un coșmar — care se va încheia cu moartea unui copil și cu ea în închi­soare, în așteptarea procesului de crimă.

Îi scrie avocatului despre camerele video insta­late prin toată casa, erorile tehnologice care te trezeau în bubuit de muzică sau luminile care se stingeau când ți-era lumea mai dragă. Nici fetele nu erau deloc copiii-model din prima zi. Și mai și era lăsată singură cu săptămânile, fără niciun adult în afară de enigmaticul om bun la toate Jack Grant… Rowan știe că a făcut greșeli și că a mințit. Dar spune că nu a comis crima. Ceea ce înseamnă că vinovatul e altcineva.

Scris în stilul plin de suspans al lui Ruth Ware, Ușa ferecată este un thriller de citit pe nerăsu­flate al acestei Agatha Christie contemporane.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ruth Ware

Traducător: Luminiţa Gavrilă

Data apariției: aprilie 2022

ISBN: 9786064013279

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 400

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: anchetă, moarte, pericol

 

Opinii editoriale

Ruth Ware încea mai bună formă de scrisp ovești tulburătoare.

Newsweek

Ware adaugă inteligent un accent high-tech pe fundațiile gotice ale amenințării fascinante din Ușa ferecată, a cărei acțiune se petrece într-un conac cavernos cu uși misterioase încuiate și o grădină fantomatică. Broderia lui James de lucruri ciudate și sinistre produce o Coardă prea întinsă cu telefoane celu­lare și mașini Tesla care-i va captiva pe cititorii contemporani.

Booklist

Cu toate notele contemporane ale roma­nului — în special tehnologia rău-voitoare a casei —, Ruth Ware a scris o poveste horror clasică, populată de copii cu „ochi răutăcioși“, o menajeră mohorâtă ieșită direct din Rebecca și un enigmatic om bun la toate.

The New York Times Book Review

Această Coardă prea întinsă actualizată o găsește pe autoarea Femeii din cabina 10 în cea mai amenințătoare dispoziție, dezvăluind o saga șocantă de crime și înșelăciuni.

Entertainment Weekly

Ware își perfecționează cu fiecare roman talentul de a crea atmosferă și de a susține tensiunea.

Kirkus Reviews
Ruth Ware
Ruth Ware
Autor

Ruth Ware a crescut în Sussex, pe coasta sudică a Angliei. A avut meserii dintre...

vezi autor