TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nopți albe pentru Minerva (Vol. 6)
Nopți albe pentru Minerva (Vol. 6)
Vezi
galerie

Nopți albe pentru Minerva (Vol. 6)

de Rodica Ojog-Braşoveanu

Titlu apărut în colecția Suspans la Nemira

Id: #423851

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția 2022
 

Descriere produs

Al șaselea roman din seria MINERVA TUTOVAN


Tâlharii pun stăpânire pe un oraș. Sursa răului este necunoscută și panica îi cuprinde rapid pe toți locuitorii care nu se pot lupta cu inamicul. Fiecare devine suspect și fiecare ascunde o poveste ce poate fi periculoasă pentru ceilalți.

 

Cine se află în spatele atacurilor?

 

Oamenii reacționează imprevizibil în situații de criză, adevărul și minciuna se confundă, o comunitate mică poate fi plină de surprize. Minerva Tutovan va încerca să descurce ițele și să-i identifice pe adevărații tâlhari.

 

Așa stând lucrurile, mă voi mulțumi să spun că în P. soarele de ora zece este adorabil. Usucă lacrimile de pe obrajii proaspeți ai hortensiilor și trandafirilor, pe cerul tot atât de albastru ca o ceramică olandeză, acoperișurile roșii și argintii se profilează superb, lămâița, scorușele și sângele‑voinicului îmbălsămează grădina școlii, iar pe islazul din apropiere pasc niște vaci formidabile, toate fruntașe. Pe umerii lui D.D. Teodorescu poposesc porumbei, fluturi albi flirtează, dând târcoale nasului de bronz; în fața frizeriei lui Tarzan, trotuarul abia stropit strălucește, înăuntru canarii cântă. Despre o asemenea dimineață este vorba și acum. A doua dimineață pe care o petrec în P., după o noapte nedormită. N‑a plecat bine Grațiela Duma și m‑a vizitat Olimpia Dragu, apoi Lia Georgescu. Mă voi ocupa însă mai târziu de ele. Vreau să dau o fugă până la Procuratură, apoi voi trece pe la uzină.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Rodica Ojog-Braşoveanu

Data apariției: mai 2022

ISBN: 978-606-43-0948-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Nemira

Teme: anchetă, secret

Rodica Ojog-Braşoveanu
Rodica Ojog-Braşoveanu
Autor

Rodica Ojog-Braşoveanu se naşte în familia unui avocat. Copilăria îi este una tu...

vezi autor