TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Isabela și băiatul din nori 978-973-34-1592-3
Isabela și băiatul din nori
Vezi
galerie

Isabela și băiatul din nori

de Olina Ortiz

Id: #435504

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Continuarea bestsellerului Fetița care a salvat iubirea
 

Descriere produs

CONTINUAREA BESTSELLERULUI „FETIȚA CARE A SALVAT IUBIREA”


Pe strada Strălucirii a apărut o misterioasă Fabrică de Zmeie! Iar patroana, o afaceristă hrăpăreață, nu se gândește decât la bani. Când din depozit dispar câteva zmeie, ea stârnește un mare scandal.


Pe strada Strălucirii a apărut o misterioasă Fabrică de Zmeie! Iar patroana, o afaceristă hrăpăreață, nu se gândește decât la bani. Când din depozit dispar câteva zmeie, ea stârnește un mare scandal. E sigură că niște copii sunt hoții!


Isabela, care altădată era cunoscută în oraș drept mica florăreasă, se ocupă acum de păsările din pădure, pe care le ajută cu tot ce poate. Și băiatul nou-venit, Dorian, fiul unui angajat al fabricii, iubește zburătoarele, văzduhul și tot ce plutește în înaltul cerului. Numai că toată lumea îi spune mereu să nu mai stea atâta „cu capul în nori”.


Cei doi copii se împrietenesc repede, dar se pomenesc acuzați în cazul marelui jaf al zmeielor. Cum să se apere oare? Dorian și hamsterul lui găsesc refugiu în Împărăția ascunsă printre nori, iar Isabela și pisica ei, Zizi, rămase cu picioarele pe pământ, pun la cale un plan fantastic!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Olina Ortiz

Ilustrator: Karda Zenkő

Data apariției: martie 2024

ISBN: 978-973-34-1592-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 19x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: aventură, copilărie, curiozitate, prietenie