TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Natașa, bărbații și psihanalistul NA-NAC-NATBIP-19-N-001
Natașa, bărbații și psihanalistul
Vezi
galerie

Natașa, bărbații și psihanalistul

de Natașa Alina Culea

Id: #262300

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mâna scriitoricească a femeii pare adesea mult mai sigură la disecțiile pe fluturi abdominali decât cea masculină. Natașa este una dintre reprezentantele cele mai talentate în specialitatea asta de chirurgie sentimentală. Partea senzațională pentru cei care-mi împărtășesc entuziasmul pentru stilul Natalistic este că Natașa, bărbații și psihanalistul e doar cartea de debut a scriitoarei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Natașa Alina Culea

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-973-0-28925-1

Copertă: Paperback

Număr pagini: 236

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Natașa Alina Culea

Teme: pasiune, umor

 

Opinii editoriale

„WOW! Știți acel moment în care îți faci curaj și citești câțiva autori români contemporani și ești așa, între două ape, nici mulțumit nici dezamăgit, undeva la mijloc? E important cu care autor român începi. Cartea asta este atât de frumos scrisă și are atât de bine îmbinate elementele unei cărți bune, încât mi-a venit greu să cred că citesc ceva made in România.”

Adrian Ivan

„Natașa e un fel de Carrie Bradshaw a Bucureștiului, cu prietenele aferente și bărbații care, invariabil, dezamăgesc sau sunt părăsiți.”

bookblog.ro

„Este un mix între libertate, dorință, prietenie, pasiune, dragoste și încă ceva care îți scapă printre degete. Personajul Natașa (și cred că este valabilă afirmația și pentru scriitoarea Natașa) este un om care nu se simte înfrânt de eșecuri. Mă-nclin!”

Ioana Radu
Natașa Alina Culea
Natașa Alina Culea
Autor

Natașa Alina Culea, scriitoare cu origini ucrainiene și poloneze, s-a născut în...

vezi autor