TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Secretele unei milionare din curtea școlii 978-606-048-524-7
Secretele unei milionare din curtea școlii
Vezi
galerie

Secretele unei milionare din curtea școlii

de Nat Amoore

Id: #433682

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O carte pentru copiii de la 9 ani despre atingerea succesului cu ajutorul celor dragi.


Secretele unei milionare din curtea școlii este o poveste ușor de citit, distractivă, cu mesaje puternice despre familie, prieteni, premisa romanului fiind aceea că oamenii dragi sunt în cele din urmă tot ce avem nevoie pentru a evolua frumos și spre succes.

 

Cartea conține sfaturi de viață care îi ajută pe copii să devină oameni mai buni, să respecte regulile, să își asculte instinctul, să lupte împotriva bullying-ului, să aibă încredere în capacitățile pe care le posedă, să nu mintă și multe altele, dintre care îl amintim pe următorul: „DECIZIILE TALE ÎȚI APARȚIN. DUPĂ CE LE IEI, ASUMĂ-ȚI-LE. Oamenii vor încerca să-ți spună că e ușor să distingi între bine și rău. Nu e așa. Nu e totul alb sau negru, există multe nuanțe de gri pe lume. Eu nu sunt perfectă, ba chiar deloc. Așa că poate n-ar trebui să ții cont de ponturile mele. Poate că ar trebui să îți creezi tu propriile ponturi. Deci, iată-l pe ultimul. Ține cont de el sau nu. O să iei multe decizii în viață. Unele bune. Altele proaste. Dar sunt ale tale. Persoana care ești e alcătuită din acele decizii: din felul în care te porți cu oamenii, din lucrurile pe care le faci. Până la urmă, poți să speri un singur lucru. La sfârșitul zilei, când stai în pat cu lumina stinsă și nu trebuie să dai socoteală nimănui în afară de vocea aia mică din capul tău, trebuie să fii mândru sau mândră de persoana care ești și să adormi având convingerea că ai făcut tot ce știai mai bine.”

 

Să găsești un million de dolari în curtea casei tale e visul oricărui copil, corect? Așa am crezut și noi, eu și cel mai bun prieten al meu, Toby: castele gonflabile la școală, acadele pentru numeroșii noștri fani, ochelari de soare în clasă (pentru că așa fac milionarii). Poți să faci multe cu un million de dolari, inclusiv să intri într-o grămadă de necazuri.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Nat Amoore

Traducător: Laura Nureldin

Data apariției: noiembrie 2023

Titlu original: Secrets of a Schoolyard Millionaire

ISBN: 978-606-048-524-7

EAN-13: 5948495007201

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: copilărie, curiozitate, prietenie, secret, umor, familie

Laura Nureldin
Laura Nureldin
Traducător

M-am născut pe 11 octombrie 1979, la Iași, din mamă bucureșteancă și tată sudane...

vezi autor