TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Nimicul din tot
Nimicul din tot
Vezi
galerie

Nimicul din tot

de Mihaela Negruț

Id: #424965

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

M-am născut în ziua de 7 noiembrie sub semnul Scorpionului. De mic copil căutam răspunsuri, îmi puneam întrebări despre viață, despre mine.

 

În clasa a-12-a a început adevărata transformare. Am început călătoria fascinantă a descoperirii de sine. Am făcut primul pas pe drumul către mine însumi.
În anul 2013 am venit în București, unde am urmat Academia de Studii Economice.

 

Am vrut mai mult, întotdeauna am vrut mai mult din mine, din cunoaștere, am vrut să știu ce nu știu și să înțeleg ceea ce nu înțeleg. Așa că am început să caut și să mă rog în felul meu. Am vrut să fiu un alchimist al cuvintelor, să iau cel mai simplu și banal cuvânt și să îl transform în aur, așa au început să curgă prin mine poezii. Au curs pe foi ore, zile, ani, până am ajuns la nimicul din mine și am devenit tot ce nu am crezut că aș putea să fiu: libertate!

 

Mihaela Negruț este doar un nume care îmbracă un suflet unic și nenumărate vieți.

 

Cine sunt eu? Încă mă întreb acest lucru, încă nu știu, dar știu sigur că sunt nimicul din tot și sunt totul din nimic, la fel ca tine, la fel ca noi toți.

 

Cartea de față nu este o carte de poezii, nu are versuri și nu are cuvinte ci are bucăți de suflet, este o carte cu trăiri, este materializarea umanului și divinului, este o carte despre noi toți.

 


Poeziile sunt eliberarea mea, sunt ca o revelație divina deoarece curg prin mine liber și eu, abia după ce termin de scris o poezie, o realizez, îi înțeleg mesajul și mă fascinează!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihaela Negruț

Data apariției: august 2022

ISBN: 978-606-071-893-2

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Letras

Teme: fericire, identitate, suflet