TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Un copil pentru Rosemary 9786067108828
Un copil pentru Rosemary
Vezi
galerie

Un copil pentru Rosemary

de Ira Levin

Titlu apărut în colecția Cărţi cult la Art

Id: #433826

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Un thriller savuros scris de maestrul Ira Levin

Publicat pentru prima oară în 1967, romanul Un copil pentru Rosemary şi-a cucerit rapid publicul, urcând încă din anul apariției în topul celor mai bine vândute cărți din Statele Unite, cu milioane de exemplare epuizate în scurt timp. Succesul cunoscut de cartea lui Levin, care spune povestea terifiantă a unei tinere femei și a copilului pe care îl aşteaptă, a contribuit în mare măsură la amploarea şi efervescenţa literaturii horror din anii care au urmat. Autorul imaginează un scenariu tulburător, într-o atmosferă plină de suspans, în care răul poartă chipul unei inocenţe dezarmante.


Levin a fost considerat de critici drept un mare maestru al thrillerului şi al romanului mystery, în special datorită talentului său de a doza perfect intriga şi suspansul, iar această calitate i-a fost pe deplin confirmată şi de numeroasele adaptări cinematografice ale cărților sale. Romanul Un copil pentru Rosemary a fost ecranizat la doar un an după apariție într-un film de Oscar, în regia lui Roman Polanski.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ira Levin

Traducător: Irina Horea

Data apariției: decembrie 2023

Titlu original: Rosemary's Baby

ISBN: 9786067108828

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 264

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,8x21 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Editura: Art

Teme: pericol

 

Opinii editoriale

„O genială poveste întunecată despre minţile diabolice ale lumii moderne, care îl convinge pe cititor să creadă imposibilul. Eu l-am crezut și am fost de-a dreptul fermecat.”

Truman Capote