TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Teste grilă pentru pregătirea examenului de licență. Drept civil, drept penal HA-MDT-DPTGPS-07-P-001
Vezi
galerie

Teste grilă pentru pregătirea examenului de licență. Drept civil, drept penal

de Marian Bratiş, Ionut Dojana, Georgică Alexeev, Claudiu-Florin Ban, Dumitru Hantea, Diana Pătrașcu-Duma, Pușa-Carmen Pârvulescu

Titlu apărut în colecția II. Cursuri universitare la Pro Universitaria

Id: #214661

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Lucrarea reprezintă o sinteză a dreptului civil și a dreptului penal. Având ca premisă cunoștințele însușite de studenți și dorind să răspundă imperativelor vieții juridice actuale, ea reprezintă o metodă de examinare modernă și eficientă.


Gradul de dificultate al întrebărilor este dat de necesitatea cunoașterii instituțiilor dreptului civil și dreptului penal, ca instrumente necesare oricărui practician al dreptului. Culegerea de teste grilă pentru examenele licență, care a fost elaborată de colectivul de profesori de la Facultatea de Drept și Administrație Publică a Universității „Tibiscus” din Timișoara, este un instrument necesar nu doar pentru studenții acestei universități, ci și pentru studenții altor facultăți de drept, precum și pentru absolvenții care se pregătesc pentru a susține examenele de admitere în profesii juridice.

 

Autorii sunt cadre didactice ale Universității „Tibiscus” din Timișoara, cu o experiență de peste 15 ani atât în predare cât și în practica dreptului.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 978-606-26-1645-8

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 124

Limbă: Română

Dimensiuni: 17x24 cm - Academic / X4

Hârtie: 80g/m

Editura: Pro Universitaria