TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Vrei să-ți spun un secret despre tati?
Vezi
galerie

Vrei să-ți spun un secret despre tati?

de Ioana Chicet-Macoveiciuc, Liviu Macoveiciuc

Id: #421295

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În sfârșit, o carte cu și despre tați! Despre cum erau ei în copilărie, cu ce se jucau, ce le plăcea și la ce visau, dar și despre ce trăsnăi făceau.


O carte în care tati nu e supererou, ci om ca toți oamenii, cu emoții, reacții, furii, frici și tristeți, dar mai ales cu multă iubire, chef de joacă, grijă pentru familia lui și dorința de a le fi mereu alături.


O carte sensibilă despre puterea secretă a taților de a fi atât de simpatici, indiferent de vârstă, care le va arăta copiilor și altă față a taților lor, una colorată, de poveste, dar adevărată și vie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Ioana Chicet-Macoveiciuc, Liviu Macoveiciuc

Ilustrator: Ionuț Olaru

Data apariției: martie 2022

ISBN: 9789733413820

Copertă: Hardcover

Număr pagini: 32

Limbă: Română

Dimensiuni: 22,5x29 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Univers

Teme: copilărie

 

Opinii editoriale

Am pus în această carte amintiri despre mine când eram copil și adolescent, experiența mea de proaspăt părinte și dorul de tata, care a plecat prea devreme dintre noi. La început a ieșit o carte mai degrabă nostalgică, chiar puțin tristă. Apoi, soția mea a schimbat câte un cuvânt pe ici, pe colo, și cartea a devenit veselă și copilăroasă. Iar eu m-am gândit că uneori e nevoie de o foarte mică schimbare de perspectivă ca să poți să te bucuri de ce-ai trăit. Spuneți-le taților voștri că îi iubiți!

Liviu Macoveiciuc

„Tata este o lume pe care de multe ori o înțelegem mai bine abia spre sfârșit. Cred că această carte poate fi un pod pe care se întâlnesc membrii familiei din mai multe generații pentru a se descoperi unii pe alții cu mai multă înțelegere. Simt că am ajutat, prin intermediul ilustrațiilor, să fac această întâlnire mai caldă și mai prietenoasă.“

Ionuț Robert Olaru
Ioana Chicet-Macoveiciuc
Ioana Chicet-Macoveiciuc
Autor

Ioana Chicet-Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite...

vezi autor