TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Bravelands. Eroii savanei. Umbre Înșelătoare (Vol.4)
Vezi
galerie

Bravelands. Eroii savanei. Umbre Înșelătoare (Vol.4)

de Erin Hunter

Id: #420206

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Curaj, destin și fantezie în lumea savanei

Al patrulea volum din seria „Eroii savanei” surprinde haosul instalat în Ținuturile Neînfricaților după dispariția falsului Mare Tată



Făpturile din Ținuturile Neînfricaților sunt departe de a-și găsi liniștea. Haosul a luat locul panicii provocate de tirania lui Spin Frunză-Măreață. Acest lider perfid, care a folosit manipularea, trădarea și cruzimea ca instrumente ale puterii, și-a aflat în cele din urmă sfârșitul. Animalele au sperat că vor trăi de acum în armonie. Însă niciun Mare Părinte nu și-a asumat rolul de conducător, iar ele au rămas pradă tuturor pericolelor. Între timp, apare parcă din neant un dușman mai vechi, care trebuie redus la tăcere.

În această situație zbuciumată, cei trei eroi tineri – Ghimpe, Cer și Viteaz – se înfruntă cu provocările propriilor destine. Babuinul Ghimpe simte apăsarea unei poveri pe care nu știe dacă este încă pregătit să îi facă față. Dar un destin măreț îl așteaptă la capătul tuturor strădaniilor. Elefantul Cer trăiește în umbra trecutului. Tânjește după mângâierea Marelui Spirit și se întreabă dacă întâmplările recente l-au alungat pentru totdeauna din Ținuturile Neînfricaților. Leul Viteaz se simte vinovat după ce un aliat a ajuns față în față cu un pericol teribil. Setea sa de răzbunare capătă noi valențe.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Erin Hunter

Ilustrator: Oana Bădică

Traducător: Gabriel Tudor

Data apariției: noiembrie 2021

Titlu original: Shifting Shadows

ISBN: 9786067961270

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 368

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: supraviețuire

 

Opinii editoriale

Personaje complexe, o intrigă captivantă, o lume bogată în mitologie și un decor de o frumusețe care taie răsuflarea cititorului. O poveste sălbatică și fascinantă!

Kirkus Reviews