TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Chemarea sălbăticiei (Vol. 3)
Vezi
galerie

Chemarea sălbăticiei (Vol. 3)

de Doreen Cronin

Id: #427122

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Încă o escapadă cu peripeții
 

Descriere produs

Încă o lectură palpitantă pentru micii cititori, în compania lui Cip, Micul Bu, Frumi și Poppy! Puișorii buclucași le sunt deja cunoscuți din Expediția galactică în curte (Vol. 1) și din Întâmplarea misterioasă cu puiul albastru (Vol. 2). Bineînțeles, și din serialul de desene animate difuzat de Disney Junior!

 

Gașca Puișorilor nu se dezminte de vechile încurcături și obiceiuri stranii, cum ar fi să stea atârnați pe sârma de rufe, printre șosete și fețe de pernă. Perspicacitatea și perseverența lor este încă o dată pusă la încercare, pentru că îi așteaptă un nou caz din cale afară de complicat. Se hotărăsc să descopere cu orice preț cine se ascunde în cutia misterioasă din curte. Ca de obicei, pregătesc și un arsenal bogat: cușcă foarte-super-ultra secretă, truse de supraviețuire în caz de urgență, echipamente de supraveghere care includ, printre altele, cantități mari de bezele.

 

Gașca PuișorilorChemarea sălbăticiei este una dintre cărțile acelea de care pur și simplu nu îți vine să te desparți înainte să rezolvi enigma ascunsă în paginile sale. Textele amuzante, redate cu fonturi generoase, ușor de citit, se îmbină cu ilustrațiile pline de farmec. Nu lipsesc dialogul, umorul de situație, descrierile captivante ale personajelor. Pe scurt: este povestea ideală pentru copiii care acum învață să citească și se aventurează singuri în primele lor ședințe de lectură.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Doreen Cronin

Ilustrator: Kevin Cornell, Stephen Gilpin

Traducător: Ioana Văcărescu

Data apariției: decembrie 2022

Titlu original: Into the Wild: Yet Another Misadventure (Chicken Squad #3)

ISBN: 978-606-796-155-3

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 112

Limbă: Română

Dimensiuni: 16,5x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Galaxia Copiilor

Teme: aventură, copilărie, curaj, prietenie

Kevin Cornell
Kevin Cornell
Ilustrator

Kevin Cornell a ilustrat numeroase cărți pentru copii, printre care Count the Mo...

vezi autor