TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Sinteze de vocabular și teste-grilă pentru examenele de admitere la Facultatea de Drept și la Academia de Poliție - Limba română 978-606-39-1251-1
Vezi
galerie

Sinteze de vocabular și teste-grilă pentru examenele de admitere la Facultatea de Drept și la Academia de Poliție - Limba română

de Maria Copilău, Roxana Tudorescu, Diana-Maria Gogoașă

Titlu apărut în colecția Examene. Universul Juridic la Universul Juridic

Id: #423960

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Ediția a II-a, revăzută și adăugită
 

Descriere produs

Prezenta lucrare a luat naștere ca urmare a unei frumoase colaborări între studenții Facultății de Drept și Editura Universul Juridic. Inedită prin cuprinsul său, sinteze de vocabular și teste-grilă atent selectate, asociate cu tematica de admitere la Facultatea de Drept sau la Academia de Poliție, aceasta reprezintă o provocare, stimulând și gestionând atât cunoștințele, cât și emoțiile specifice acestor examene de admitere.

 

Proiectul reprezintă eforturile sincere ale foștilor elevi, asemenea dumneavoastră, în vederea pregătirii pentru examenele de admitere. Acesta este structurat în 12 capitole (despărțirea în silabe, forme de genitiv-dativ, forme de plural, accentul, cuvinte compuse, abrevieri, forme libere, omofone, cuvinte invariabile, pleonasme, verbe, neologisme), fiecare dintre acestea fiind împărțit, la rândul lui, în două părți, în prima parte având sinteze de vocabular, iar în a doua parte teste-grilă.

 

De asemenea, sperând să vă încurajeze în demersul dumneavoastră și să vă motiveze, autoarele v-au împărtășit, în câteva rânduri, experiențele și tehnicile proprii privind pregătirea pentru examenul de admitere, motivele pentru care au ales acest drum, precum și primele impresii ale vieții de student, viitor jurist.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Maria Copilău, Roxana Tudorescu, Diana-Maria Gogoașă

Data apariției: mai 2023

ISBN: 978-606-39-1251-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Universul Juridic

Teme: şcoală