TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De ce nu ia foc apa?
De ce nu ia foc apa?
Vezi
galerie

De ce nu ia foc apa?

de Devis Bellucci

Id: #430135

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Știința vieții de zi cu zi pe înțelesul copiilor
 

Descriere produs

Pot să ţin deschisă ușa frigiderului ca să fac răcoare în bucătărie?

Pot să fac apa să fiarbă prin simplă amestecare?

De ce trece semnalul Wi Fi prin pereţii unei camere?

 

Încăpere cu încăpere, Devis Bellucci îi conduce pe cei mici într-un tur ghidat al locuinței lor, plin de curiozități, informații utile și experimente practice. Autorul, cercetător și profesor la o universitate italiană, îi provoacă pe copii să privească dintr-o nouă perspectivă obiectele care-i înconjoară, dovedind că știința poate fi distractivă și captivantă, atunci când o faci din pasiune.

 

De ce nu ia foc apa? este o introducere în științe precum chimia, fizica, științele naturii și nu numai, permițându-le celor mici să își manifeste curiozitatea, fără a se îndepărta de casă. Este așadar un ghid care nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui copil curios – mai ales atunci când volumul le explică inclusiv cum au fost confecționate paginile pe care le răsfoiesc.

 

Oferă-i copilului șansa de a-și explora propria locuință și a vedea ce mecanisme complexe se ascund în spatele obiectelor pe care le folosește zilnic.

 

“Adună întrebări de pe străzi, de pe ramurile copacilor, de pe scările rulante, din stațiile de autobuz, din vitrinele magazinelor, din cutiile de scrisori, fură-le de la cei pe care îi auzi exprimând cu voce tare o îndoială. Întrebările se află peste tot, împrăștiate asemenea unor confetti după o petrecere de carnaval. Învață să le recunoști, pentru că nu e vorba doar despre știință, ci despre sentimentul de uimire, iar acest lucru face lumea înconjurătoare un loc nemaipomenit de interesant. Tu doar privește în jurul tău cu atenție!”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Devis Bellucci

Data apariției: mai 2023

ISBN: 9786303051000

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 180

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

Teme: copilărie, creativitate, curiozitate, natură