TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cea care nu mai era CS-BOI-CECNME-20-N-001
Cea care nu mai era
Vezi
galerie

Cea care nu mai era

de Boileau-Narcejac

Id: #318007

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Fernand Ravinel, un reprezentant de vânzări cu o existență banală, pune la cale împreună cu amanta lui să-și ucidă soția. Miza: o poliță de asigurare mai mult decât generoasă. Dar când trupul fără viață al consoartei dispare și Ravinel primește o scrisoare semnată chiar de ea, realitatea și halucinațiile se îmbină într-un melanj patologic.

Acest roman clasic al literaturii noir franceze a fost adaptat de Henri-Georges Clouzot în filmul Les Diaboliques, peliculă care l-a inspirat pe Alfred Hitchcock să realizeze Psycho.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Boileau-Narcejac

Traducător: Delia Tuică

Data apariției: noiembrie 2020

ISBN: 978-606-895-962-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 168

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x16,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Crime Scene Press

 

Opinii editoriale

„Cu toate că, de la apariție, ideea romanului a fost «furată» de atâtea ori încât și-a pierdut întrucâtva caracterul inovator, cartea rămâne un exemplu suprem al unei trame polițiste atent șlefuite.”

Barri Forshaw, The Independent

„Cititorul e atât de captivat de poveste, atât de mult tachinat cu aluzii și îndoieli subliminale, încât finalul zdrobitor de neașteptat capătă o credibilitate imediată și cumplită, atât în privința acțiunii, cât și a personajelor. Când termini lectura ai impresia că tocmai ai scăpat din logica teribilă a unui coșmar.”

World of Authors, 1950-1970