TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Misiunea Preistorie
Misiunea Preistorie
Vezi
galerie

Misiunea Preistorie

de Blanca Álvarez

Id: #424674

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Aventuristeții
 

Descriere produs

Antrenarea memoriei este foarte benefică pentru copiii de toate vârstele. Bunele abilități de memorare îmbunătățesc abilități precum raționamentul, deoarece promovează disponibilitatea mai multor date cu care se pot efectua operații mentale. În special pentru băieții și fetele de vârstă școlară, citirea unor cărți adaptate nivelului lor de dezvoltare este foarte benefică. Dacă se adaugă alte activități care vizează exerciții specifice de memorie, dezvoltarea memoriei este îmbunătățită într-un mod distractiv.

 

Prin intermediul unei povești interactive, această carte oferă un antrenament ideal pentru dezvoltarea diferitelor abilități neuropsihologice, cognitive și emoționale. Cititorul va căpăta gustul lecturii printr-un limbaj clar, simplu și amuzant și prin următoarele caracteristici:

  • Introducerea cititorului în aventură ca un alt personaj: protagoniștii i se adresează direct și îl fac să intervină
  • Numeroase activități și puzzle-uri: acestea dau viață poveștii și indică ordinea de urmat în timpul lecturii
  • Sfârșit de pagină pe tot parcursul cărții: evitați senzația de progres lent al lecturii
  • O varietate de subiecte de interes pentru copii: preocupări, probleme și morală utilă pentru grupa de vârstă căreia i se adresează
  • Trecerea unei medalii după lectură: acreditează dobândirea fiecărei superputeri pentru a crea un sentiment de progres și îmbunătățire

 

Autorul cărții de jocuri este Blanca Álvarez, neuropsiholog clinician și psiholog de sănătate, expert în memorie și rezervă cognitivă.

 

Această carte este ca un bilet pentru o călătorie în care copiii vor trăi multe aventuri. Chiar dacă o citesc acasă, în camera lor, se vor simți ca și cum ar fi într-un cu totul alt loc alături de personajele acestei povești. Ei vor experimenta multe lucruri uimitoare fără să iasă din casă.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Blanca Álvarez

Data apariției: iunie 2022

Titlu original: Swift y Brainy. Missió Prehistòria

ISBN: 978-606-0610-42-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 144

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Linghea

Teme: aventură, copilărie, curiozitate