TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Crâmpeie din viața unei femei 9780645500912
Crâmpeie din viața unei femei
Vezi
galerie

Crâmpeie din viața unei femei

de Anișoara Laura Mustețiu

Id: #434322

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
O colecție de povești adevărate
 

Descriere produs

Crâmpeie din viață se aștern lin în interiorul ființei… Par milenii de secunde, milenii de trăiri metamorfozate în fulgi tandri de ninsoare. Fulgii răcoroși și binefăcători se aștern lin, și se topesc pe scântei de răni. Le vindecă prin puritatea și gingășia lor, cu esența lor tămăduitoare. În adâncimi adoarme și glasul copilului părăsit, odată cu strigătele tinerei blestemată cu frumusețe. Pier în tăcere… Femeia matură ce-și găsise puterea învingând nefirescul, evadează încă o dată în negura trecutului, pentru a înțelege, pentru a ierta, pentru a se lepăda de dureri, pentru a-și lăsa sufletul pur, dezgolit, să renască.” (Fragment din CRÂMPEIE DIN VIAȚA UNEI FEMEI)

 

Prozatoarea Anișoara Laura Mustețiu, se deschide către lume în gesturi ample, neechivoce. Bântuită de „doruri ursitoare” trece dincolo de orice „porți tăcute, ferecate în făcături lumești” și trecând prin filtrul propriilor simțuri întâmplări mai vechi și mai noi, le cerne în povești pline de viață. Povestirile sale, scrise cu o frazare specială, cu reliefuri în suspensie–și în fond cu o abia ținută în frâu uimire în fața propriei existențe–transferă în mod direct cititorului culoarea, gustul și textura întâmplării, a amintirii, a sentimentului.

 

Personajul autobiografic „Anca-cea-blestemată-cu-frumusețe” dăruiește astfel, cu generozitate celorlalți, din minunile adunate cu ochi limpezi îndreptați deopotrivă către ființa lucrurilor și către cerul nesfârșit. Cu această carte, Anișoara Laura Mustețiu, anunță un foarte sensibil și frumos voiaj în proză care, fără îndoială, va continua în viitor pe același făgaș.

 

Radu Comșa, Prozator

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anișoara Laura Mustețiu

Data apariției: decembrie 2023

ISBN: 9780645500912

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 155

Limbă: Română

Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5

Hârtie: 80g/m

Teme: curiozitate