TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
În împărăția animalelor
Vezi
galerie

În împărăția animalelor

de Anastasia Popa

Id: #424292

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Alfabetul ghiduș în povestiri și jocuri - Clasa I
 

Descriere produs

În împărăția animalelor are drept temă ascunsă universul magic al copilăriei, dintr-o perspectivă în care animalele și plantele vorbesc și se comportă ca oamenii, fiind puse în situații inedite, iar fenomenele naturii intervin moralizator. Ele sunt personaje ale unor peripeții surprinzătoare și amuzante, scrise cu talent într-o proză rimată ușor de citit și de reținut, pornind de la fiecare literă a alfabetului.Întâmplările sunt ilustrate inspirat, spectaculos, poveștile fiind spuse și prin imaginile bogate în detalii, care explică și completează textele, într-o paletă de culori vii.


Folosindu-se de acest pretext, autoarea creează o suită de exerciții distractive cu scopul de a dezvolta abilitățile de comunicare ale copiilor, de înțelegere a unui text, condimentate cu jocuri, ghicitori, integrame, rebusuri și informații interesante despre animale și plante.


Astfel, într-o abordare transdisciplinară modernă, această carte contribuie la stimularea imaginației copiilor, la fixarea cunoștințelor de limba română, științe ale naturii, educație plastică ori abilitați practice, acumulate pe parcursul primului an de școală, într-un mod original și plăcut.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anastasia Popa

Data apariției: iunie 2010

ISBN: 978-973-123-117-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 120

Limbă: Română

Dimensiuni: 20,5x26,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Carminis

Teme: copilărie, curiozitate, natură, şcoală, Fabulă