TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Angela 978-606-9602-66-9
Angela
Vezi
galerie

Id: #427358

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Angela – o poveste care sigur va fi controversată. De ce? Pentru că este imposibil ca în calitate de cititor să nu te întrebi, la final: „Oare o fi adevărată toată această poveste de dragoste atât de fabuloasă?”

 

Trăim un prezent care ne influențează, iar poveștile de viață parcă se scriu singure. Angela este o carte care imortalizează fără interes mai multe etape ale vieții. Imagini clare pe care la un moment dat o parte dintre noi le trăim. Iubire, desfrâu, acțiune intensă și o poveste care sigur îți va da de gândit.

 

Citind această carte, te vei regăsi, iar dacă nu ai trăit încă acele întâmplări, sigur autoarea va avea grijă să te transpună în pielea personajelor deloc plictisitoare.

 

O viață acidă și întâmplări imprevizibile sigur te vor buimăci, poate chiar te vor neliniști.

 

Iubirea este la orice pas, chiar și în locurile în care ne așteptam mai puțin. Iubirea dă fiori și dezgheață sufletul. Vor reuși, oare, personajele să fie înmuiate de acest sentiment? Șirul evenimentelor care sunt aproape de limita morții, uneori chiar acolo, vor trezi în inima celui care va citi sentimente unice? Rămâne să aflăm împreună și, poate, chiar să dezbatem întâmplările descrise în această carte.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Alexandra-Alina Niculescu

Data apariției: decembrie 2022

ISBN: 978-606-9602-66-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Neverland

Teme: iubire, absurd