TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
O călătorie prin lumea vie de la bacterii la plante
O călătorie prin lumea vie de la bacterii la plante
Vezi
galerie

O călătorie prin lumea vie de la bacterii la plante

de Silvia Olteanu, Iuliana Tanur, Adriana Mihai, Traian Șăitan, Gabriela Corina Kodjabashija, Ștefania Giersch

Id: #426268

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

O călătorie prin lumea vie - de la bacterii la plante este o lucrare amplă care a avut drept punct de referință tematică orientativă pentru admiterea la Facultatea de Farmacie și programa școlară pentru disciplina biologie de liceu, dorind să devină o sursă de informare și un util îndrumător pentru înțelegerea clasificării, alcătuirii și modului în care se desfășoară funcțiile vitale ale organismelor, de la bacterii la plante.

 

Imaginile, sugestiv alese, demonstrează legătura dintre structura organismelor și funcțiile îndeplinite, varietatea formelor de viață, precum și diversitatea adaptărilor la mediu ale viețuitoarelor. Lucrarea se adresează elevilor de liceu și școli postliceale, studenților, dar și profesorilor de biologie, putând fi utilizată cu succes în activitățile didactice de predare-învățare-evaluare. Ilustrațiile, schemele și desenele propuse completează materialele didactice auxiliare, absolut necesare pentru studiul biologiei.

 

De aceea, dragi cititori, speram că această lucrare vă va fi de un real folos în călătoria voastră prin fascinanta lume vie și vă va servi drept suport pentru pregătirea în vederea susținerii examenelor de admitere, a participarh la concursuri și olimpiade școlare, cât și pentru înțelegerea lumii vii.

extinde
 

Detalii produs

ISBN: 594-8495-002-11-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 21x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House

Teme: natură

Silvia Olteanu
Silvia Olteanu
Autor

Silvia Olteanu a absolvit Artele plastice în 2003 şi a făcut un masterat în ilus...

vezi autor