TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
True or False
True or False
Vezi
galerie

True or False

Id: #428600

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Te poți descurca cu adevărul? Aflați în acest joc True or False din Ridley's Games!

 

În acest joc de strategie de familie, echipele trebuie să decidă ce este realitate și ce este ficțiune. Folosind o paletă adevărată sau falsă pe care o dezvăluie în același timp, echipa care pretinde cât mai multe cărți poate în 2 minute câștigă!

 

Perfect pentru întreaga familie, True or False este potrivit pentru vârsta de 8+, 2 sau mai mulți jucători și are o medie de joc de 20 de minute. Imprimat pe hârtie FSC și cu cerneluri vegetale.

 

  • JOC ADEVĂRAT SAU FALS - Te poți descurca cu adevărul? Aflați în acest joc de strategie de familie de la Ridley's Games, unde echipele trebuie să decidă ce este realitate și ce este ficțiune!
  • DISTRACȚIE PENTRU TOȚI - Perfect pentru prieteni, familii și iubitori de jocuri de cărți, acest joc este distractiv pentru toată lumea! În plus, este rapid, ușor de jucat și rapid de învățat!
  • FACE UN CADOU MARE - Acest joc de cărți pentru copii și adulți este o idee de cadou inspirată pentru orice iubitor de jocuri. Indiferent de ocazie, cu siguranță va aduce râsete și distracție.
  • JOC PETIT DE CĂLĂTORI - Ambalat într-o cutie mică, este ușor să aduceți acest joc portabil oriunde este petrecerea!
extinde
 

Detalii produs

Data apariției: februarie 2023

EAN-16: 810073340572

Limbă: Română, Engleză

Clasificare: 8-99 ani

Brand: Ridley's

Durate joc: 20 minute

Material: carton